Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5.6.10

Παράξενο ουράνιο φωτεινό αντικείμενο


Το παράξενο αγνώστου προέλευσης φωτεινό αντικείμενο από ερασιτεχνική κάμερα


Δεκάδες ανθρώπων σε όλη την Αυστραλία ανέφεραν ότι είδαν μια λάμψη από άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, νωρίς σήμερα το πρωί.


Το ουράνιο φωτεινό σημάδι είχε σπειροειδές σχήμα και κατευθύνονταν προς τα δυτικά.

Sunday Herald Sun

Απίστευτες σκηνές βoμβαρδισμού της τουρκικής πόλης Tunceli από τουρκικά ελικόπτερα!

Απίστευτες σκηνές βομβαρισμού της τουρκικής πόλης Tunceli, η οποία βρίσκεται στην κεντροανατολική Τουρκία από τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-1 Cobra κατά την διάρκεια επιχείρησης ανταρτών του του PΚΚ, οι οποίοι όμως είχαν αποχωρήσει στο μεταξύ. Τα τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα προσβάλουν στόχους λίγο πριν πέσει το φως της νύχτας, ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης, όπως θα δείτε στο βίντεο, με το πυροβόλο των 20 χλστ. και τις ρουκέτες των 2,75 ιντσών, χωρίς ουσιαστικά να στοχεύουν. Υποτίθεται ότι προσέβαλαν τα πιθανά δρομολόγια διαφυγής των ανταρτών!

4.6.10

Σύγκρουση στον Δία χτες το βράδυ

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος Anthony Wesley από την Αυστραλία και ο Christopher Go από τις Φιλιππίνες παρατήρησαν ανεξάρτητα χτες το βράδυ 3 Ιουνίου το ίδιο περιστατικό στον πλανήτη Δία, μια σύγκρουση κάποιου άγνωστου μέχρι στιγμής αντικειμένου με τον γιγάντιο πλανήτη. Στις 20:31UT+3 ώρες για την Ελλάδα άστραψε η επιφάνεια του πλανήτη ξαφνικά. Έτσι φαίνεται πάντα όταν πέφτει αστεροειδής ή κομήτης πάνω στον Δία, ένα φλας ξαφνικά, αλλά αργότερα στο σημείο της σύγκρουσης η περιοχή μαυρίζει, όπως έγινε το 2009.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι καλούνται να παρακολουθήσουν την εξέλιξη δεδομένου, ότι δεν είχε εμφανισθεί η σκιά χθες, που συνήθως αφήνουν οι συγκρούσεις στην επιφάνεια του Δία.
(astro blogs)


Δείτε το βίντεο με τη σύγκρουση

A MACEDONIAN IN HELLENISTIC EGYPT : παρὰ τὸ Ἕλληνά με εἶναι

"PETITION ABOUT AN ASSAULT": a document about an ethnic assault incident that happened in Memphis, in Hellenictic Egypt, in 163 BC. Πτολεμαίος Γλαυκίου, Μακεδών / Ptolemaios son of Glaukias, Macedonian, has been assaulted for as he himself declared: παρὰ τὸ Ἕλληνά με εἶναι / because I am Greek!
I admire History: it has such strong and faithful allies in Archaeology, Epigraphology and Linguistics, among so many other scholarly disciplines, that somehow, it always finds a way to get its revenge and expose its falsifiers! Despite the rivers of Yugoslavian ink that have been wasted in the attempt to portray the Skopje Yugoslavs as true "Macedonians", a Hellenistic legal document, a papyrus (UPZ18) written 2173 years ago, comes out to shine its light on the historical truth, flushing the outlandish pseudo-historical claims of Skopjean pseudo-scientists such as the sorry likes of Professors Tendov and Boshevski or Aleksandar Donski down the Nile and into the sewers of Alexandria.

Έξι εθελοντές για το διαστημικό ταξίδι του ‘ Άρης 500’


Μόσχα.

Έξι εθελοντές χθες το απόγευμα άρχισαν το πείραμα «Άρης 500», το οποίο πραγματοποιείται σε ειδικές ενότητες  από το Ρωσικό Ινστιτούτο Ερευνών, για εντοπισμό ιατρικών και βιολογικών προβλημάτων στους συμμετέχοντες, που γίνεται σε ειδική τοποθεσία έξω από την πόλης της Μόσχας.

Οι εθελοντές αστροναύτες θα περάσουν 520 ημέρες στον προσομοιωτή διαστημοπλοίου του Άρη, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και εγκατασταθεί στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Στόχος του πειράματος είναι η παρακολούθηση της ανταπόκρισης των οργανισμών των κοσμοναυτών στη διάρκεια της πτήσης μέχρι τον Άρη.

Το πείραμα αποτελείται από τρεις φάσεις.

Στην πρώτη που θα κρατήσει 250 ημέρες προσομοιώνεται η πτήση προς τον Άρη με κάθε λεπτομέρεια και στη συνέχεια θα περάσουν 30 ημέρες σε συνθήκες παραμονής του κόκκινου πλανήτη και το τρίτο στάδιο, άλλες 240 ημέρες θα μιμηθούν τις συνθήκες επιστροφής τους στη Γη.

Το πρωτοποριακό πείραμα διοργανώνεται από την «Roskosmos» και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τμήμα της παραμονής στον Άρη, όταν οι τρεις κοσμοναύτες με ειδικές στολές τύπου ‘Orlan’ και σε ειδική πίεση, θα κυκλοφορήσουν στον Κόκκινο Πλανήτη. Οι τρεις κοσμοναύτες που θα 'βαδίσουν' στον Άρη, θα είναι ένας ρώσος, ένας κινέζος και ένας ευρωπαίος.

Οι υπόλοιποι τρεις αστροναύτες δεν θα βγουν από το διαστημόπλοιο.

Την αποστολή αυτή θα επανδρώσουν ένας 38χρονος ρώσος μηχανικός, ο 32χρονος ερευνητής Αλεξάντερ Σμολιέφσκι, ο γιατρός – χειρούργος Σούχρομπ (37) καθώς και οι : ο 31χρονος Γάλλος Ρομέν Τσάρλς, ο 27χρονος Ιταλός ερευνητής Ντιέγκο Ούρμπινα και ο 27χρονος κινέζος Γιου Βανγκ (27).

Μέσα στο εικονικό διαστημόπλοιο έχει διαμορφωθεί ένα ειδικό περιβάλλον, όπου έχει επιστρωθεί με άμμο θαλάσσης. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα μικρό θερμοκήπιο στο οποίο θα φυτέψουν διάφορα είδη φυτών, όπως σκόρδα και άλλα λαχανικά, τα οποία θα καταναλώνουν στην διάρκεια του μακρόχρονου ταξιδιού.

Στην εικονική διαδρομή προς τον Άρη, ο κάθε αστροναύτης θα έχει στη διάθεσή του μια μικρή αίθουσα όπως η καμπίνα των αμαξοστοιχιών. Ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείται για εργασία, ελεύθερο χρόνο και ως κουζίνα. Στη διάρκεια της πτήσης θα αναπτυχθούν 105 διαφορετικά πειράματα. Στην διάρκεια των πειραμάτων οι αστροναύτες θα βρίσκονται κάτω από στενή παρακολούθηση.

Στην αποστολή προς τον Άρη είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από τις μέχρι τώρα αποστολές, γιατί απαιτείται μεγαλύτερη αποθήκευση τροφίμων.

Σύμφωνα με τους προγραμματισμούς, οι αστροναύτες στη διαστημική διαδρομή τους θα καταναλώνουν τρόφιμα που παρασκευάζονται από την γερμανική εταιρεία Dietolozi. Τα φαγητά θα είναι καταψυγμένα στους -20 βαθμούς και το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία. Η συνολική αποθήκευση τροφίμων θα ανέρχεται σε περίπου έξι τόνους τροφίμων. Στις τροφές συμπεριλαμβάνονται, σούπες, λαχανικά και όλα τα είδη κρέατος, όπως χοιρινό, κοτόπουλο, ψάρια.

Οι έξι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στο πείραμα αυτό θα λάβουν τρία εκατομμύρια ρούβλια, δηλαδή περίπου 75.000 ευρώ. Οι κοσμοναύτες αυτοί έχουν επιλεγεί από σχετικό διαγωνισμό αφού έχουν περάσει σε δοκιμασίες και ιατρικές εξετάσεις.

Ως γλώσσες επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν τα ρωσικά και τα αγγλικά.

Όπως τονίζεται στο ρωσικό δημοσίευμα, το πείραμα αυτό έχει ως στόχο να καταγράψει την ανθρώπινη συμπεριφορά σε πραγματικό περιβάλλον μακρόχρονης διαστημικής πτήσης, καθώς και τις ψυχολογικές και οργανικές επιπτώσεις που πιθανόν θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες σε αυτό.

3.6.10

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ: Ψήφισμα για Μακεδονικό και Διακήρυξη




Με επιτυχία διεξήχθη το 64ο Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ στο Σικάγο της Πολιτείας του Ιλλινόις, στις 27-30 Μαΐου 2010. Τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο ο Γενικός Πρόξενος στο Σικάγο κ. Αναστάσιος Πέτροβας, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και νυν Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Δρ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο Νομάρχης Πιερίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Γραμματείας του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Γεώργιος Παπαστεργίου, ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής της Πολιτείας του Rhodes Island κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, η Γραμματέας του Παγκοσμίου ΣΑΕ Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, ο κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος Συντονιστής του ΣΑΕ Βορείου και Νοτίου Αμερικής και ο κ. Χρίστος Τομαράς τέως Συντονιστής ΣΑΕ Βορείου και Νοτίου Αμερικής οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό στους συνέδρους, τονίζοντας το σημαντικό διαχρονικό έργο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ.


Ζητάμε τον Περικλή από το Βερολίνο

Ο Περικλής επιστρέφει στη σκιά της Ακρόπολης και ο Μέγας Αλέξανδρος ετοιμάζεται να κατακτήσει τη... Λουτέτη. Δύο εκθέσεις φέρνουν η μία την προτομή του αρχαίου στρατηγού και κυβερνήτη, που σήμερα βρίσκεται στο Βερολίνο, στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, και η άλλη τον Μέγα Αλέξανδρο και την αρχαία Μακεδονία στο παρισινό Λούβρο.




Το Νέο Μουσείο Ακρόπολης περιμένει τον Περικλή από το Βερολίνο, ενώ οι Μαγεμένες της Θεσσαλονίκης είναι ανάμεσα στα αγάλματα της έκθεσης για τη Μακεδονία. Τις έχει το Λούβρο από το 1864 και η Θεσσαλονίκη έχει ζητήσει να της επιστραφούν

Με την έκθεση «Περικλής ο Ξανθίππου» θα εορτασθούν τα γενέθλια του Νέου Μουσείου Ακρόπολης (20 Ιουνίου). Ο καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής ζήτησε τη μοναδική σωζόμενη προτομή του Περικλή από το Αλτες Μουζέουμ του Βερολίνου. Θα συνεκτεθεί με άλλα ευρήματα, που φιλοξενούνται στο ίδιο μουσείο, στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, στο Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς και στο Νομισματικό.

Ο Μέγας Αλέξανδρος κατακτά το Λούβρο

Περίπου 700 έργα θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στο μουσείο του Παρισιού για μια μεγάλη έκθεση με θέμα τον θρυλικό στρατηλάτη και την αρχαία Μακεδονία

ΜΑΡΙΑ ΘΕΡΜΟΥ | Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Το Λούβρο υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο! Σε μια μεγάλη έκθεση η οποία θα εγκαινιαστεί τον Οκτώβριο του 2011, η αρχαία Μακεδονία και το διάσημο τέκνο της θα βρεθούν στο επίκεντρο του γαλλικού- και όχι μόνο- ενδιαφέροντος. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεδομένης της ακτινοβολίας του προσώπου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του μύθου που τον συνοδεύει αλλά και λόγω του τεράστιου αριθμού αρχαίων έργων- 668 για την ακρίβεια- που πρόκειται να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στο Παρίσι για αυτή την έκθεση; «Αρχαία Μακεδονία.

2.6.10

Πολιτικός ζητά να απαγορευτεί η είσοδος του Κατ Στίβενς στην Αυστραλία



Ο γερουσιαστής της Βικτώριας, Peter Cavanaugh, ζητά από τις αυστραλιανές Αρχές να απαγορεύσουν την είσοδο του ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή, Γιουσούφ Ισλάμ (φώτο), ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως Κατ Στίβενς, στην Αυστραλία, λόγω δηλώσεων του καλλιτέχνη που αφορούσαν τον γνωστό λογοτέχνη Σάλμαν Ρούσντι.

Έδεσσα, Αίγιο, Βορειοηπειρώτες, Ελληνόψυχοι Πομάκοι, συμπαρατάσσονται στο Πατριωτικό Μέτωπο



Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δύο νέοι πατριωτικοί πυρήνες, συμπαρατάσσουν από σήμερα τις δυνάμεις τους, στην δημοκρατικότατη και οριζόντια αυτοοργανωτική δομή του Πατριωτικού Μετώπου.

Πρόκειται για τους πυρήνες της Έδεσσας του Νομού Πέλλας και του Αιγίου του Νομού Αχαίας με συντονιστές τους κ. Σίμο Σταυρακίδη στην Έδεσσα και κ. Δημήτρη Καϊπη στο Αίγιο.

« Αδελφή μας Χαρά"


Πατριωτικό Μέτωπο

www.pamet.gr Αθήνα 2 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αντί ενημερωτικού Δελτίου Τύπου, το Πατριωτικό Μέτωπο, δημοσιεύει σήμερα ανοιχτή επιστολή Πατριωτών από τη Βόρεια Ελλάδα, απευθυνόμενο στη ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ, κα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η "πολιτική του σταδιοδρομία" και μια μεταγενέστερη ομολογία του για την αθωότητα των "έξι"


Ο αρχιτέκτων της δολοφονίας των "εξ" ήταν, όπως είναι πανθομολογούμενο, ο Βενιζελικός αξιωματικός Θεόδωρος Πάγκαλος, μετέπειτα Δικτάτωρ της Ελλάδος και παππούς τωρινού μεγαλόσχημου, σε λόγια αλλά και φυσικό μέγεθος, υπουργού της κυβέρνησης που παρακαλούσε να φυσήξει ο άνεμος για να πάρει την Ελληνική σημαία από Ελληνική βραχονησίδα που εποφθαλμιούν οι Τούρκοι.

Προδότες του έθνους των Ελλήνων…!



Θα σας πολεμήσουμε μέχρι τέλους...! Ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες!Όλοι εσείς, που επί δεκαετίες, πιστοί και υπόδουλοι στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, εργασθήκατε σκληρά για να πετύχετε τον αφελληνισμό της πατρίδας μας, εργασθήκατε σκληρά για να μετατρέψετε τους Έλληνες σε άβουλα όντα, σε πλάσματα που δεν αντιδρούν πλέον ακόμα και στην πιο κραυγαλέα προσπάθεια απεθνικοποίησης, που κάνετε πλέον απροκάλυπτα και συμβαίνει στις ημέρες μας, αισθάνεστε υπερήφανοι για την εκτέλεση της αποστολής σας;

Εκδήλωση: Εστία Ν. Σμύρνης & Μονή Εσφιγμένου

Η Εστία Ν. Σμύρνης και οι Φίλοι της Ιεράς Μονής του Εσφιγμένου, Αγίου Όρους, διοργανώνουν εκδήλωση, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 19:30, με θέμα: "ει έχεις καρδίαν, δύνασαι σωθήναι".

- Θα προβληθεί ντοκυμαντέρ του Νίκου Αναγνωστόπουλου με τα θαυμαστά κτίρια, τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς, την καθημερινή λατρευτική ζωή, αποτυπώνοντας σκέψεις και προβληματισμούς Αγιορειτών Πατέρων, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.


- Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο του σινικού τείχους

Ιούνιος 2010

Το μεγάλο μυστικό της δομικής αντοχής του σινικού τείχους, τελικά, είναι ένα ‘κουφό’ υλικό.

Είναι το κολλώδες ρύζι, που οι τεχνικοί στη διάρκεια της δυναστείας Μίνγκ, χρησιμοποιούσαν  στην παρασκευή του κονιάματος δόμησής του.

Το Σινικό Τείχος χτίστηκε πριν από 600 χρόνια και στην κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε ένα μίγμα κολλώδους πάστας ρυζιού, αναμεμειγμένο με ασβέστη, όπως αποκάλυψε ο Μπινγιάν Ζανγκ, καθηγητής χημείας του Πανεπιστημίου της πόλης Hangzhou. Αυτό το μίγμα που ρυζιού δημιούργησε ένα τύπο γύψου, ώστε να κολλήσουν οι λίθοι και μέχρι σήμερα να μην παρουσιάζουν κανένα ίχνος φθοράς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Telegraph”, η χρήση του κολλώδους ρυζιού, στη διάρκεια της δυναστείας των Μίνγκ αποτελούσε το μεγαλύτερο τεχνικό επίτευγμα της εποχής και χρησιμοποιούνταν και στις κατασκευές των τάφων αλλά και στην τοιχοποιία των οικιών που γίνονταν, έτσι,  ανθεκτικές στους σεισμούς.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

1.6.10

Ισραήλ και Τουρκία: o εχθρός του εχθρού μου

Γράφει ο Μιλτιάδης Ηλία Μπόλαρης- Σικάγο ΗΠΑ

Διάβασα τα πολύ σωστά επιχειρήματα του Τ. επίκουρου καθηγητή ΕΜΠ Ευρυπίδη Μπίλλη στο paideia-gr (Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010).
Στο άρθρο αυτό, ο κ καθηγητής επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
"Η Τουρκία για το συμβάν, από ότι φαίνεται στα διεθνή ύδατα, επικαλείται, και ορθά, το διεθνές δίκαιο. Όμως το διεθνές δίκαιο αλά τούρκα και ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ. Δηλαδή όποτε και όπως την συμφέρει. Ερωτώ:

Βρέθηκαν τα πόδια των «δίδυμων» κούρων

Στο σημείο ανασκαφής ανακαλύφθηκε επίσης αρχαίο νεκροταφείο

Ανακαλύφθηκαν τα δεξιά πόδια των «δίδυμων» κορινθιακών Κούρων στο χωριό της Κορίνθου από όπου κατασχέθηκαν στα χέρια αρχαιοκάπηλων.

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, βρέθηκε το δεξιό πόδι του μεγαλύτερου από τους δύο κούρους και σήμερα βρέθηκε το δεξιό πόδι και του δεύτερου κούρου. Κατά τη σωστική ανασκαφική έρευνα στο χωριό Κλένια όπου εντοπίστηκαν οι κούροι, ανακαλύφθηκε επίσης τμήμα αρχαίου νεκροταφείου του τρίτου τετάρτου του 6ου αιώνα π.Χ.

Οι ανασκαφές ξεκίνησαν στις 22 Μαΐου από την αρμόδια ΛΖ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στην περιοχή που υπεδείχθη στο ΥΠΠΟΤ ως χώρος εύρεσης των δύο κούρων. Οι “δίδυμοι” κούροι, όπως αποκαλούνται λόγω της ομοιότητάς τους, κατασχέθηκαν στις 14 Μαΐου από αρχαιοκάπηλο και φυλάσσονται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται.



Σχετικό: http://echedoros.blogspot.com/2010/05/6.html

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

31.5.10

ΚΘΒΕ – ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ - Ιούνιος 2010



Η Έφη Γούση γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, (2008). Έχει συνεργαστεί με τους: Α. Βουτσινά, Ν. Τσακίρογλου, Π. Μιχαηλίδη, Π. Χούρσογλου, Κ. Γεράρδο, Α. Μπένετ στο θέατρο και συμμετείχε σε κινηματογραφικές παραγωγές. Στο ΧΩΡΟ ΔΡΑΣΗΣ παρουσιάζει την παράσταση Chez Alba που είναι εμπνευσμένη από το γνωστό έργο του Ισπανού συγγραφέα και ποιητή Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα»

Τώρα ξύπνησαν οι καθηγητάδες

Ένα σωρό καθηγητάδες, ειδικοί υποτίθεται για τα οικονομικά και τα τραπεζικά, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, βλέπουμε να παρελαύνουν από πρωινάδικα και να κάνουν τους... τζάμπα μάγκες για το τι έπρεπε να είχε γίνει και τι πρέπει να γίνει τώρα, θυμίζοντας τους μετά Χριστό προφήτες.

Η Τουρκία περικυκλώνει και στρατιωτικά την Ελλάδα

Του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ - Προέδρου Δημοκρατικής Αναγέννησης

Η Αλβανία όφειλε να είναι ο φυσικός σύμμαχός μας. Τα τελευταία 20 χρόνια υπήρξε αποδέκτης μυρίων ελληνικών δωρεών. Απορροφήσαμε όλη την ανεργία, τη μιζέρια και την εγκληματικότητά της. 750.000 πολίτες της εισέβαλαν εδώ, τους κρατήσαμε, τους δώσαμε δουλειά, έβγαλαν χρήματα. Έθρεψαν μ' αυτά και τις εκεί οικογένειές τους, επιχορηγήσαμε αφειδώς το κράτος τους.

30.5.10

Ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη....


<!--[if !vml]-->
<!--[endif]-->



UDEMAND ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ...


Miα διαφορετική ανάλυση της πολιτικο-οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα...


Ο Γιωργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές.


Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.


Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:


1. ιθαγένεια στους μετανάστες

2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας

3. υλοποίηση του Καλλικράτη


Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.


Ο Καλλικράτης θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι !