Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18.7.09

Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Γίγαντες στην έρημο!


Από:......
Πρός:ec..
Θέμα: Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Γίγαντες στην έρημο!
FYI: άνοιξε το email, μόνον ο Θεός ξέρει για αυτήν την ιστορία, αλλά σε παρακαλώ πρόσεξέ την.
Άσε που μου φαίνεται κάλπικη...
***


Πρόσφατα μετά από μια απρόβλεπτη έκρηξη φυσικού αερίου, στη νοτιο ανατολική περιοχή της αραβικής ερήμου, ήρθε στο φως ένας ανθρώπινος σκελετός υπερφυσικού μεγέθους. Η περιοχή αυτή της αραβικής ερήμου ονομάζεται Άδειος Τόπος, η στα αραβικά ‘Ράμπ-ουλ-Χαλέ’. Η ανακάλυψη έγινε από την ομάδα εξερεύνησης της πετρελαϊκής εταιρίας Αράμκο (Aramcο).
Σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία ο Θεός δημιούργησε - όπως αναφέρει το Κοράνι-, για κάποιο λόγο, ανθρώπους σε τέτοιο υπερφυσικό μέγεθος που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν παρουσιαστεί στη γη.
Αυτοί ήταν άνθρωποι του Άαδ που τους είχε στείλει ο προφήτης Χούντ. Ήταν πολύ ψηλοί, τεράστιοι και με τρομερή δύναμη, τόση που όταν αγκάλιαζαν ένα δένδρο το ξερίζωναν από τη γη. Αργότερα όταν αυξήθηκαν οι γίγαντες αυτοί τα έβαλαν και με τον ίδιο το θεό, αλλά και με τον Προφήτη. Παραβίασαν, δηλαδή, όλους τους κανόνες της δημιουργίας τους. Και για να τους τιμωρήσει ο Θεός τους κατέστρεψε.
Σύμφωνα με τις απόψεις του Μουλά της Σαουδικής Αραβίας, οι σκελετοί που βρέθηκαν ανήκουν στο λαό του Άαδ που είναι το ιερό παρελθόν της χώρας του.
Οι στρατιωτικές αρχές της Σαουδαραβίας απομόνωσε όλη την περιοχή και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει εκτός από το προσωπικό της Αράμκο.
Ο πιλότος ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου που φύλαγε την περιοχή έβγαλε μερικές φωτογραφίες από ψηλά και τις διοχέτευσε στο διαδίκτυο της Σαουδικής Αραβίας. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν για λίγα λεπτά μόνο. Δεν ξέρω τι έγινε και χάθηκαν από το διαδίκτυο.
Δες τη φωτογραφία που σου στέλνω με το συνημμένο. Σύγκρινε τον τεράστιο σκελετό με τους δύο ανθρώπους που στέκονται δίπλα του. Θα πάθεις την πλάκα σου.
***
Υ.Γ. Λένε πως η μέρα της επιστροφής ολοένα και πλησιάζει. Οι Νιμπίρου επανέρχονται σύντομα πιο πεινασμένοι από κάθε φορά για ανθρώπινη σάρκα και για να ...βιάσουν τις γυναίκες μας.
«Όταν τη δεύτερη Κυριακή φανεί στον ουρανό ο δεύτερος ήλιος, η επιστροφή τους θα είναι δεδομένη.»
Πρέπει να ετοιμαστούμε για να μην χαθούμε. Οι γίγαντες ονομάζονται Νεφιλίμ και έχουν σκοπό να καθαρίσουν τη γη από κάθε ανάξιο που δεν θα μπορεί να τους υπηρετήσει. Όπως φαίνονται στη νεκροκεφαλή που βρέθηκε στην άμμο, έχουν δύο σειρές από κοφτερά δόντια και μια τεράστια δύναμη που δεν μπορεί να διανοηθεί ο σημερινός άνθρωπος.