Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24.5.09

Τα ανθρώπινα δικαιώματα θυσία στο μαύρο και άσπρο χρήμα του καπιταλισμού.

Δημοσιεύθηκε από olympiada -(24 Μαΐου 2009)


Έμποροι, εκμεταλλευτές και δολοφόνοι ανηλίκων, ναρκωτικών, ενηλίκων, αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος (όπως το μαύρο χρήμα της Εργένεκον), μεσάζοντες δανείων έχουν μεγαλύτερη ισχύ και προβολή από οποιονδήποτε αρθρώνει λόγο ηθικής και φιλανθρωπίας. Ηθική και φιλανθρωπία δεν πληρώνουν βλέπετε πολιτικούς και εφημερίδες, σε αντίθεση με τις λοιπές δραστηριότητες.


Οποιοσδήποτε πολίτης με στοιχειώδη νοημοσύνη θα νόμιζε πως ο δημόσιος βίος διακατέχεται από σύνδρομο σχιζοφρένειας έπειτα από τις τελευταίες δημόσιες προσεγγίσεις του θέματος με το “Κοράνι“. Μέγα λάθος. Σχιζοφρενής είναι όποιος πιστεύει πως υπάρχει η οποιαδήποτε αξία ανώτερη του χρηματικού κέρδους. Τις τελευταίες δεκαετίες κριτήριο επιτυχίας ήταν ο πλουτισμός ανεξαρτήτως μέσου. Ο Κύριος Χριστοφοράκος πχ, ήταν τοτέμ για κάθε Κωστόπουλο, Λαλιώτη, Ντόρα, κανάλι, “αγωνιστή” που όλοι έτρεχαν να του κάνουν τεμενάδες ως οσφυοκάμπτες στον πανίσχυρο Σουλτάνο. Δανεικά τα ονόματα, διακριτοί όμως οι ρόλοι. Η οργανωμένη δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού το Δεκέμβρη έγινε αφορμή να θησαυρίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ντόπιοι μεσάζοντες. Όπως και τώρα, η διατήρηση του φυλετικού και θρησκευτικού μίσους είναι μια κερδοφόρος διαδικασία από τον “κοινωνικό αγωνιστή” – πρεζέμπορο εως το ΔΝΤ. Το ανησυχητικό είναι πως η οπερέτα στήνεται τελείως άκομψα θυμίζοντας τις τελευταίες ημέρες πριν από την είσοδο του Μουσολίνι στη Ρώμη. Δεν κρατιώνται καν τα προσχήματα.
Καταλήγουμε λοιπόν, σε μια χώρα που έχυσε ποταμούς αίματος για να μπορεί να προστατεύει τα παιδιά της από την κακοποίηση και το θάνατο, να καταστεί τις γυναίκες ισότιμες, να δομήσει ένα σύστημα δικαιοσύνης όπου όλοι θα είναι ίσοι και δεν θα εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ορέξεις του Πασά, Συλλήβδην επίσημη πολιτεία, θεσμοί και κάθε φορέας δημόσιου λόγου να υπερασπίζεται τη φασιστική εκτέλεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από πάνω προς τα κάτω:
Η επίσημη κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε: Η κυβέρνηση καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε μορφή προσβολής της θρησκευτικής ελευθερίας και «κυρίως την προσβολή ιερών κειμένων και συμβόλων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα κάθε θρησκευτικής πίστης».«Κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον των θρησκευτικών ελευθεριών συναντά άλλωστε την απόλυτη αποδοκιμασία της ελληνικής κοινωνίας που παραδοσιακά δέχεται φιλόξενα στους κόλπους της ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας με δεδομένο ότι σέβονται τους νόμους της Πολιτείας»
Κύριε Αντώναρε, πρωτίστως η πολιτεία θα έπρεπε να σέβεται τους νόμους της. Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το συμβάν. Φαίνεται όμως ότι εσείς σέβεστε περισσότερο τα έμμισθα παπαγαλάκια της ατιμίας από τις επίσημες αρχές. Είστε κωμικός. Εδώ και η ίδια η εφημερίδα ανακάλεσε (αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσουν τις νόμιμες συνέπειες).
Το ΠΑΣΟΚ κέντησε ως συνήθως: φαινόμενα ευτελισμού και μη σεβασμού θρησκευτικών δικαιωμάτων και προσβολή συμβόλων οποιασδήποτε θρησκείας», τα οποία δεν μπορεί να είναι ανεκτά για οποιονδήποτε πολίτη, Έλληνα ή μετανάστη. Ζητά μάλιστα άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών για το γεγονός που πυροδότησε την εκρηκτική κατάσταση στην Αθήνα και διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.
Το ΠΑΣΟΚ δεν παριστάνει το Νέρωνα. Ωφελείται άμεσα από τη συγκάλυψη των σκανδάλων Siemens και MAN πίσω από το ισλαμικό προπέτασμα καπνού.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ περιττεύει να ασχοληθούμε αφού η δικαιοσύνη κοιμάται. Ας δικαιολογήσει πρώτα τις διαφημιστικές του δαπάνες, τα περιουσιακά στοιχεία των στελεχών του και τη δράση του στους δημόσιους οργανισμούς από όπου αντλεί και το κύριο μέρος των ψήφων. Πως μπορείς να υποστηρίζεις ισλαμοφασίστες και έπειτα να μιλάς για την Κωνσταντίνα Κούνεβα ρε βιτριόλι;
ο ΛΑΟΣ διά στόματος Καρατζαφέρη δήλωσε: Σεβόμαστε την θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα.
Δηλαδή ποιά ήθη και έθιμα σέβεσαι κύριε πρόεδρε; Την θρησκευτικά θεσμοθετημένη κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση των γυναικών; Τα βιτριόλια; Τους λιθοβολισμούς; Τους ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων αγοριών; Τις ιερές γενοκτονίες μειονοτήτων; Την περιτομή και κλειτοριδεκτομή; Ποιά έθιμα ακριβώς;
Τις διεθνείς σκοπιμότητες για τη δημιουργία αναταραχής τις είδαμε. Τώρα θα δούμε τις συνέργειες του μικρού φασίστα (ίδια πάστα όμως με τους μεγάλους).
Ο Σύρος λοιπόν σύμφωνα με την κατάθεση των εμπλεκόμενων αστυνομικών “συνόδευε” δύο ιερόδουλες. Έρχεται στο μυαλό μας ένας άλλος Σύρος, ένας αδίστακτος βασανιστής, βιαστής και προαγωγός ανηλίκων που δρούσε στην ίδια περιοχή. Διαβάστε εδώ την περίπτωση για να δείτε πως ένα συνοθύλευμα δικηγόρων και άλλων λειτουργών άφησε ελεύθερο ένα κτήνος που είχε συλληφθεί πάλι επ’ αυτοφόρω. Πάλι με την επίκληση ρατσισμού των δυνάμεων καταστολής όπως άλλωστε και ο περιβόητος Αλβανός γυναικολόγος της περιοχής που βίαζε και υποχρέωνε ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι από την Αλβανία να πηγαίνει με 30 – 40 πελάτες την ημέρα χωρίς προφυλάξεις. Ένα βλαστάρι συλλέκτης αφροδίσιων και ψυχολογικών νοσημάτων, αγορασμένο από την οικογένεια της και πουλημένο σαν ένα κομμάτι κρέας. Φτηνό κρέας όπως αυτό των παράνομων εργατών, τα βαποράκια, τους άθλιους μιας πόλης που είναι και τα πρώτα θύματα εκμετάλλευσης των ντόπιων επιτήδειων. Ένα κράτος που συνηγορεί στις άθλιες αιτιάσεις των ανθρώπων που θησαυρίζουν από το μαύρο χρήμα και έχουν δημιουργήσει γραμμές άμυνας με γελοίες μαζικές ψυχώσεις: Προστάτες των μεταναστών (αλήθεια, που ήσασταν στα ολυμπιακά έργα των αφεντικών σας), των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (τα πορνεία και τα ανήλικα εξαρτημένα παιδιά είναι μπροστά στα μάτια σας). Ένστολοι που γνωρίζουν αλλά φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους για να μη βρουν “το μπελά τους”, ΚΥΠατζήδες που δίνουν εντολές απελευθέρωσης για ποινικούς, ασφαλίτες που δίνουν τα στοιχεία τίμιων αστυνομικών που τολμούν να είναι μάρτυρες κατηγορίας σε παρόμοιες υποθέσεις στους παρακρατικούς εκτελεστές.
Περιττεύει να μπούμε στην ουσία του ζητήματος για το ισλάμ και τα ανθρώπινα δικαιώματα αφού κανείς δεν τα πιστεύει. Αναμένουμε να δούμε τις αποκαλύψεις για την Εργένεκον και τα πρώτα ονόματα. Εδώ θα τα πούμε με κάθε λεπτομέρεια, γιατί πραγματικά μας αρέσει να ευημερούμε μαζί με μια κοινωνία δικαίου. Όχι να το βουλώνουμε βολεμένοι με ένα ξεροκόμματο και τα παιδιά μας να χορεύουν τσιφτετέλι στην αυλή του Σουλτάνου. Αυτό που καταχτήθηκε με αίμα αγωνιστών εμείς δεν θα το πουλήσουμε για μερικά ήρεμα χρόνια δυσκοιλιότητας και χοληστερίνης. Κώλοι άλλωστε πάντα θα υπάρχουν. Σήμερα οι “αντιρατσιστές”, χθες οι κοτζαμπάσηδες και οι δεσποτάδες, σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω. Οι πολλοί του σιωπηλού ποιμνίου θα κάνουν όμως και πάλι τη διαφορά.
Το κείμενο εμπλουτίζεται στην πηγή με VIDEO:
http://www.olympia.gr/2009/05/24/athens-riots-june/