Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25.5.09

Οι μυστηριώδεις δυνάμεις της Γης θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος.

Ίσως να φαίνεται πολύ κοινότυπη η διαπίστωση πως το άγνωστο διάστημα μπορεί να ασκήσει μεγάλη επιρροή στην ανθρώπινη ζωή.
Οι ακτίνες του ήλιου, ήδη, προκαλούν προβλήματα στην υγεία σε άτομα που είναι ευαίσθητα σε καιρικές μεταβολές.
Εκτός από τη δημιουργία των παλιρροιών, το Φεγγάρι κάνει και κάτι άλλο: δραστηριοποιεί τους υπνοβάτες.
Όλο και κάτι έχει πάρει το αυτί μας πως η Γη κάποια μέρα θα συγκρουστεί με κάποιον αστεροειδή.


Αλλά και η ίδια η Γη, ρυθμίζει με τους δικούς της όρους την παρουσία του ανθρώπου.
Και αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους.
α. Μια παράξενη χαμηλής συχνότητας ακτινοβολία εκπέμπεται από τα σπλάχνα της γης. Αυτή έχει μια βλαβερή επίδραση σε κάθε ζωντανό οργανισμό.
β. Τα κτήρια τα οποία δημιουργούνται σε περιοχές όπου έχουν αποστραγγιστεί είναι δυνατό να καταστραφούν από άγνωστες αιτίες.
γ. Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν μετά από τη μεταβολή των πόλων της γης.
Ειδικοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Οπτικού Ελέγχου της Σιβηρίας, της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, έχουν ανακαλύψει μια παράξενη συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατυχημάτων και των διαταραχών στο γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.
Η χαμηλή αυτή συχνότητα που έρχεται από τα βάθη του πλανήτη μας προκαλεί τις διαταραχές αυτές.
Δεν είναι απολύτως σαφές τι είναι αυτό που προκαλεί την ακτινοβολία αυτή. Μια υποθετική εξήγηση είναι πως το φαινόμενο προκαλείται από τη γεωδαισία και τη μετακίνηση των γήινων πλακών.
Μέρος αυτής της μηχανικής ενέργειας είναι πιθανόν να μετασχηματίζεται σε μια ροή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που διασκορπίζονται ελεύθερα, όπως ακριβώς τα κακά δραπετεύουν από το ανοιχτό κουτί της Πανδώρας, που το άνοιξε από περιέργεια, όπως είχε προβλεφθεί από τους θεούς.
Οι επιστήμονες είναι βέβαιοι ότι η μυστήρια αυτή ακτινοβολία επιδρά στην υγεία του ανθρώπου.
Για παράδειγμα, οι στατιστικές μας δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων καλούν το ασθενοφόρο και πολλοί οδηγοί προκαλούν τροχαία ατυχήματα όταν υπάρχει μια αύξηση της συγκεκριμένης ακτινοβολίας.
Οι επιστήμονες ακόμη έχουν παρατηρήσει ότι μεγάλες τρύπες έχουν εμφανιστεί στο γήινο μαγνητικό πεδίο.
Ως ένα ορισμένο βαθμό, εκείνες οι τρύπες αποτελούν μια σημαντική ένδειξη του τι θα ακολουθήσει. Αυτές μαρτυρούν ότι οι γήινοι πόλοι θα μεταβληθούν σύντομα.
Αρκετές φορές στο παρελθόν, οι πόλοι έχουν μεταβληθεί. Στην πράξη, ο βόρειος μαγνητικός πόλος βρίσκεται, τώρα, σε διαδικασία αλλαγής. Πλησιάζει τη Σιβηρία προς το παρόν. Όσον αφορά στο νότιο μαγνητικό πόλο, έχει αφήσει την Ανταρκτική και προς το παρόν κινείται προς τις δυτικές ακτές της Αυστραλίας. Οι μετακινήσεις των πόλων ανιχνεύονται από τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Στρατιωτικού Κέντρου και του Τεχνολογικού Ινστιτούτου των Γήινων Δυνάμεων.
Η μετακόμιση των πόλων εμφανίστηκε στη γεωλογική ιστορία επάνω σε λογική βάση. Σύμφωνα με επιστημονικές ενδείξεις, παρόμοιο φαινόμενο– αλλαγής των γήινων πόλων- πραγματοποιείται μέσα σε μια περίοδο 12.500 ετών.
Αυτές οι μεταβολές, θεωρούνται πως έχουν σκοτώσει τους δεινοσαύρους, τα μαμούθ, και το πιθανότερο να είχαν προκαλέσει την καταστροφή της Ατλαντίδας.

Source: Pravda