Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.6.09

UFO Δολοφόνοι Κρύβονται στις Λίμνες

"Οι γεωπαθογεννητικές ζώνες των λιμνών έλκουν τα UFO''

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα όλων των μορφών—κυκλικά, ελλειψοειδή, ορθογώνια και τριγωνικά– μπορούν εύκολα να παρατηρηθούν κοντά στη Λίμνη Γκαίπο στην Κορντιλλέρας.
Οι εντόπιοι τα βλέπουν να κινούνται μέσα ή επάνω στην επιφάνεια του νερού και κατόπιν να ανυψώνονται και να χάνονται στο διάστημα.
Οι ινδιάνοι Κεχούα που ζουν στις ακτές της λίμνης Γκαϊπο, σε αντίθεση με τους UFO-λόγους, δεν συνδέουν τα φαινόμενα αυτά με εξωγήινα όντα.


Είναι βέβαιοι πως πρόκειται για μάγισσες και μάγους που ομοιάζουν με UFO, καθώς κυνηγούν να δολοφονήσουν τους ανθρώπους της περιοχής.
Μια ιστορία λέει, πως μια ακτίνα φωτός, από ένα φωτεινό αντικείμενο, έπεσε, μια φορά, επάνω σε έναν ινδιάνο.
Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του έως ότου το άγνωστο αντικείμενο χάθηκε στον ουρανό. Άλλη μια ιστορία λέει για μια γυναίκα που μάζευε χαμόκλαδα στο δάσος όταν ξαφνικά είδε έναν τεράστιο δίσκο να αιωρείται πάνω από τη λίμνη. Ο δίσκος ακτινοβολούσε μια τεράστια θερμοκρασία που η γυναίκα την αισθανόταν αν και βρισκόταν αρκετά μακριά.
Η Γκαίπο δεν είναι η μοναδική ‘λίμνη δολοφόνος’ στον κόσμο. Ένα παράξενο ατύχημα συνέβη τον Οκτώβριο του 1994 στη λίμνη Τζον Ντι. Λόγκ, της νότιας Καρολίνας. Μια νέα γυναίκα, η Σούζαν Σμίθ, καταδικάστηκε για το θάνατο δύο μικρών παιδιών της. Η μητέρα άφησε τα αγόρια της, το Μιχάλη τριών ετών και τον Αλέξανδρο δεκατεσσάρων μηνών στο αυτοκίνητό της και το άφησε να κυλήσει μέσα στη λίμνη παρασύροντας στο βυθό, τους δύο γιούς της. Η Σούζαν καταδικάστηκε σε ισόβια.
Η τραγωδία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και σε ανάμνηση των παιδιών οι κάτοικοι ανέγειραν δύο μνημεία. Ένα για το Μιχάλη και παραδίπλα για τον Αλέξανδρο.
Το περίεργο είναι πως η εφιαλτική, αυτή, δολοφονία επαναλήφθηκε δύο χρόνια μετά, όταν ένα αυτοκίνητο με επτά άτομα– τρεις ενήλικες και τέσσερα παιδιά – έκανε ξαφνικά όπισθεν και περνώντας ανάμεσα από τα μνημεία των του Αλέξη και του Μιχάλη έπεσε μέσα στη λίμνη. Όλοι οι επιβάτες του αυτοκινήτου πνιγήκανε, πνίγηκε ακόμη και ένας περαστικός που βούτηξε στη λίμνη για να τους διασώσει.
Οι ιστορίες αυτές δημιούργησαν στον ντόπιο πληθυσμό την πεποίθηση πως η λίμνη ήταν καταραμένη.
Αρκετές δεκάδες αυτοκινήτων εξάλλου παρασύρθηκαν στο βυθό της Λίμνης Γουάιτνι του Τέξας.
Όταν τα αυτοκίνητα με τους επιβάτες σε αυτά σύρθηκαν μυστηριωδώς μέσα στη λίμνη. Οι δύτες βρήκαν πολλά αυτοκίνητα στο βυθό της λίμνης χωρίς όμως μέσα σε αυτά να υπάρχει έστω ένα πτώμα.
Η τοπική αστυνομία αναφέρει πως πολλά από αυτά τα οχήματα ήταν αδύνατο να κυλήσουν στη λίμνη γιατί βρέθηκαν με το χειρόφρενο τραβηγμένο.
Οι Ουφολόγοι υποστηρίζουν πως δύο άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα προσγειώθηκαν στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ‘70 στη ‘λίμνη δολοφόνο’.
Υπάρχει, άραγε, οποιαδήποτε σχέση των UFO με τους μυστηριώδεις θανάτους;
Τα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα συνήθως έλκονται, προτιμούν δηλαδή, γεωπαθογεννητικές ζώνες. Δεν αποκλείεται αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των ζωνών αυτών να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στους ανθρώπους και στις κατασκευές του, επιπτώσεις που τελικά καταλήγουν σε τραγωδίες.
Τα UFO, ίσως, να είναι η πηγή τέτοιων παθογεννητικών ζωνών.

‘Κοσμολόγος’

«Правда.Ру».