Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11.10.09

Θετικό κλίμα στα Σκόπια για την πρώτη επαφή Παπανδρέου - ΜιλόσοσκιΘετικές είναι οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων για την πρώτη επαφή και χειραψία του Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, χθες στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της Διαδικασίας Συνεργασίας Χωρών της ΝΑ Ευρώπης (SEECP).
Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, «Ντνέβνικ», δημοσιεύει στην πρώτη της σελίδα φωτογραφία με τη χειραψία των δύο ανδρών και επισημαίνει πως η πρώτη αυτή επαφή τους «αναγγέλλει το σπάσιμο του πάγου και σηματοδοτεί νέο κλίμα στις διακρατικές σχέσεις».
«Η πρώτη επαφή των δύο ανδρών μπορεί να χαρακτηρισθεί ως θετικό σημάδι για το ενδεχόμενο βελτίωσης των σχέσεων των δύο χωρών», σχολίασε από την πλευρά του ο μεγαλύτερος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Α1», ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός «Τέλμα» υπογράμμισε ότι ο κ. Παπανδρέου, με τις αναφορές του στις σχέσεις των δύο χωρών -στην παρέμβασή του στις εργασίες της SEECP- απέστειλε ένα θετικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.