Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19.12.09

Τρία νέα Γραφεία της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, σε Μόσχα και Θεσσαλονίκη

Αθήνα 19/12/09
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία νέα γραφεία της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, ένα στη Μόσχα και δύο στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν από σήμερα και είναι στη διάθεση των φίλων και των μελών του Κινήματος.
Συγκεκριμένα, το Γραφείο στη Μόσχα, είναι στη διεύθυνση Chehovski Raion Selo Sharapovo Ulitsa Kolhoznaia 4 το τηλέφωνό του είναι το 0079262162119, ενώ ο υπεύθυνος του Γραφείου είναι ο κ. Κοσμάς Ζελίλωφ.
Στη Θεσσαλονίκη, τα Γραφεία του Κινήματος για τη Βόρεια Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, στη Διεύθυνση Τσιμισκή 38-5ος όροφος Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο το 2310270525 και φαξ το 2310287911, ενώ τα Γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, εγκαταστάθηκαν στη διεύθυνση Εγνατίας 10 με τηλέφωνο και φαξ το 2310550104.
Οι φίλοι και τα στελέχη της Ελληνορωσικής Συμμαχίας μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους των γραφείων, τον συντονιστή του Κινήματος κ. Γαβριήλ Αβραμίδη στο τηλ. 6947276888, με τον υπεύθυνο των Γραφείων της Αθήνας κ. Ανδρέα Παπακυριακόπουλο στο τηλ. 6974555875 και με τον υπεύθυνο των Γραφείων στη Ρωσία κ. Κοσμά Ζελίλωφ, στο τηλ. 0079262162119.
Να προσθέσουμε εδώ πως μαζικές είναι οι εγγραφές νέων μελών στη Ελληνορωσική Συμμαχία, τόσο από νέους ανθρώπους που βλέπουν να εκφράζονται μέσα από το κεντρικό σύνθημα του Κινήματος για «αποκατάσταση της γεωπολιτικής ισορροπίας της πατρίδας μας, με στροφή στους ιστορικούς, φυσικούς μας συμμάχους», όσο και από στελέχη άλλων κομμάτων.
Σημαντικότατη εξέλιξη θεωρείται εξάλλου, η στελέχωση της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, από τον γνωστό Διεθνολόγο και αναλυτή των διεθνών και ιδιαίτερα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων κ. Νίκο Χειλαδάκη, ο οποίος με δήλωσή του, συμπαρατάσσεται με το Πατριωτικό Κοινωνικό μας Κίνημα.
Με πυρετώδεις παράλληλα ρυθμούς, συνεχίζεται πέρα από την οργάνωση του Κινήματος και ο προγραμματισμός παρεμβάσεων στα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, τόσο στα εθνικά όσο και στα κοινωνικά ζητήματα.
Με πολλαπλές εκδηλώσεις, μία εκ των οποίων είναι, ημερίδα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα, με κεντρικό αντικείμενο, την ανάλυση από ακαδημαϊκούς και άλλους ειδικούς, των δυνατοτήτων ανάπτυξης των Ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων, σε όλο τους το φάσμα.Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να παρατηρήσουμε ότι, ενώ η Ρωσική Ομοσπονδία, απορροφά σε σημαντικότατες ποσότητες ελληνικά αγροτικά προϊόντα με κατακόρυφα αυξανόμενους ρυθμούς, ο αριθμός των Ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα, αυξάνει επίσης με ραγδαίους ρυθμούς, δυσκολίες παρατηρούνται στην ανάπτυξη των υπολοίπων οικονομικών ανταλλαγών.
Κυρίως λόγω του ευρωαμερικάνικου προσανατολισμού της οικονομίας μας στο σύνολό της αλλά και των γραφειοκρατικών δυσκολιών του δυσκίνητου ελληνικού δημοσίου.
Η ημερίδα αυτή, θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία, να αναπτυχθούν σε ένα δημόσιο διάλογο, όλες εκείνες οι δυνατότητες ανάπτυξης των Ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων, που είναι ιδιαίτερα πολύτιμες, σε αυτήν την δύσκολη για την οικονομία της χώρας μας συγκυρία

www.ellros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.