Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.4.10

Βγήκαν οι πομπές στις στράτες...



Και περιγελάνε τους διαβάτες.
Θα προσπεράσω τις κούφιες περί οριστικής κατάργησης 13ου τε και 14ου, κούφιες που ρίχνονται προς άγραν αντιδράσεων. Γιατί πρέπει κάπως να θερμομετρήσουν και τον ασθενή! Ποιές αντιδράσεις όμως, που εδώ ο πεθαμένος δεν... ανακλάται!
Τελικά την ζημιά την κάνουν τα κανάλια που δίνουν βήμα σε κείνους που θα έπρεπε να κυκλοφορούν με κουκούλα.
Καλά, να κρατηθώ να μην τους πετάξω σκυλόσκατα στα μούτρα που έδωσαν υπόσταση στο απόλυτο τίποτα (του καλλιτεχνικού, τάχα) και τους βοήθησαν να αγοράσουν σπίτια σε ακριβά προάστεια, δουλεύοντας σκληρά δυο ολόκληρες σεζόν. Με το σπαθί τους.
Αλλά να βγάζουν και τους δράστες του εγκλήματος, ένα δράμα που θα πρωταγωνιστήσουμε προσεχώς, να μας τους πετάνε μέσα στα μούτρα σε ώρα υψηλής θεαματικότητας, είναι κάτι που με αποδιοργανώνει και αδυνατώ να αναλύσω το σκεπτικό. Για το κίνητρο έχω τις υποψίες μου. Είναι θέαμα τώρα αυτό, να βλέπουν παιδιά τον κ. τάδε που τα σούφρωσε και τώρα με αναίδεια χιλίων πιθήκων βγαίνει και λέει τη γνώμη του για το πώς θα βγούμε από την κρίση; Το http://www.facebook.com/l/1d4a5;Ε.Σ.Ρ. γιατί δεν βγάζει απαγορευτικό; Η http://www.facebook.com/l/1d4a5;Ε.Μ.Υ. γιατί δεν εκδίδει δελτίο θυελλωδών ανέμων, να απαγορεύσει τον απόπλου, να γίνει κάτι.
Μήπως να χειροδικούμε στους δρόμους;
Αλλά τα γιαούρτια στοιχίζουν πια, πέτρες δεν βρίσκεις εύκολα για μπάζωσαν με δαύτες άλλοι επιτήδειοι κάτι ρεματάκια, κάτι θα σκεφτώ. Άσε με σε παρακαλώ και ξημερώνει η μέρα του Μαγιόξυλου!

Αυτό πάλι με το Μαγιόξυλο, αδυνατώ να το ερμηνεύσω επακριβώς, να το φέρω βόλτα, να το μανικουλάρω ρε αδερφέ, πώς το λένε!
Εδώ η Επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια ζητώντας την βοήθεια εξειδικευμένων θεραπόντων, με Μάστερ στο θέμα.
Πάντως κάτι περί πονηρού μου κάνει έτσι που το ακούω. Κάτι σκαμπρόζικο, αλλά τι!
Σκέφτομαι διάφορα, να τα πω, να μην τα πω!
Άσε έχουμε μικρά και εδώ στο φιλοθεάμον. Μπορεί να απαιτήσουν αναλύσεις, ίσως και πειράματα, παραστατικότερα του επιτρεπομένου. Σωστά;

Δημήτρης Χίλιος