Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26.5.10

Οι Μπολσεβίκοι και βασιλική δεξιά στην Ελλάδα



ΠΩΣ Η ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 4.000 ΧΡΟΝΩΝ!!!





ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

"ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΙΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΟΠΩΣ Η ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ). ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ"

- ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ


ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ DIAVLOS PAEDIA ΣΤΟ YOUTUBE, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ:

Όταν έπεσαν στα χέρια μας αυτές οι πληροφορίες, χάσαμε τον κόσμο κάτω απ΄τα πόδια μας. Σαν ψηφοφόροι του ΚΚΕ φανταστείτε το ΣΟΚ να ανακαλύπτεις πως όλα όσα πίστευες είναι ένα ψέμμα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε πολλές πληροφορίες για την συμβολή του ΚΚΕ (ΣΕΚΕ τότε) στην Μικρασιατική ήττα, τις οποίες με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το ΚΚΕ δεν έχει διαψεύσει. Πολλές πληροφορίες για την ανθελληνική δράση του ΚΚΕ στην Μικρασία αλλά και στο Μακεδονικό και σε πολλά άλλα θέματα λεγόμενα "ΕΘΝΙΚΑ" θα βρείτε στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ τεύχη του οποίου υπάρχουν στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στις κομματικές εφημερίδες "ΕΡΥΘΡΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ" και ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ" ακόμη και στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ όπου για παράδειγμα αποκαλούν το κομμουνιστικό κόμμα των Σκοπίων σαν Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας.

Βιβλιογραφία:
"ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ" ΕΛ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ,
"ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" Ι. ΚΑΨΗΣ

- DIAVLOS PAEDIA




ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥΣΑΙΟΥ:

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ"...


- ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ




ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:







- ΝΕΑΣ mailto:%28neas@mousaios.gr%29
mailto:%28neas@mousaios.gr%29