Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21.5.10

Επιβραβεύουν με θέσεις εμπόρους ναρκωτικών και… δολοφόνους!



ΑΝ δεν είχα στα χέρια μου την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος τρίτο, αριθ. 100 16.2.2010) και αν δεν τα έβλεπα με τα μάτια μου, δεν θα τα πίστευα με τίποτα…

Με υπογραφή του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια χαρίζονται ή αίρονται βαρύτατες κακουργηματικές ποινές και καθαρίζει και το ποινικό μητρώο τους και τους διορίζει στους Δήμους!!!

***

* ΣΤΟ δημοσιευόμενο λεπτομερές ρεπορτάζ αποκαλύπτεται ότι δολοφόνος, ληστής και έμπορος ναρκωτικών με περισσότερα από 20 χρόνια φυλάκιση… «εξαγνίζεται», ως διά μαγείας, και διορίζεται στον Δήμο Ρεθύμνης!!!

* Εμπορος ναρκωτικών με 18 χρόνια φυλάκιση απαλλάσσεται κι αυτός από κάθε ποινή για να διορισθεί στον Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος!..

***

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μια ολόκληρη σειρά αποφάσεων –με υπογραφή του κ. Κάρολου Παπούλια παρακαλώ– με τις οποίες καταργούνται κακουργηματικές ποινές, καθαρίζονται τα ποινικά τους μητρώα και διορίζονται… αξιοκρατικά στο Δημόσιο ή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!

Ληστές, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών, κλέφτες, λαθρέμποροι όπλων και πυρομαχικών κ.ά. παραδίδονται στην κοινωνία ως λευκές περιστερές!.. Και επιβραβεύεται η δράση τους με διορισμούς σε θέσεις με παχυλούς μισθούς!..

***

ΓΙΑ σκεφθείτε τη θέση ενός τίμιου πολίτη που αγωνίζεται να βρει μια θέση εργασίας αλλά προτιμούν τον δολοφόνο ή τον έμπορο ναρκωτικών;

Μέχρις ενός σημείου αντιλαμβάνεται κανείς μια ανθρωπιστική πλευρά του σωφρονιστικού συστήματος, που θέλει να επανεντάξει στην κοινωνία κάποιους παραβάτες των νόμων συμπολίτες μας…

…Αλλά όχι όμως τόσο ακραίες περιπτώσεις, όπως δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών κ.ά.