Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24.1.11

Δικάζεται στο πρωτοδικείο Τιράνων η αρπαγή περιουσιών στο χωριό Φανάρι

Το Πρακτορείο της Επιστροφής και Αποζημιώσεων των Περιουσιών της Αυλώνας με εκτελεστική απόφαση αναγνώρισε 280 στρέμματα λιβάδια μέσα στο χωριό Φανάρι στον XheloXhelili. Μετά από της έντονες διαμαρτυρίες του Έπαρχου και του προεδρείου του χωριού Φανάρι προς όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες η επόμενη κίνηση ήταν να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση στο πρωτοδικείο Τιράνων.

Στης 21-01-2011 εκδικάστηκε στο πρωτοδικείο Τιράνων αυτή η υπόθεση με την εκπροσώπηση του Έπαρχου Ηλία Θανάση , του εκπροσώπου του χωρίου Φανάρι Δημήτρη Φράγκου και με νομική κάλυψει από γνωστό δικηγορικό γραφείο στα Τίρανα.
Αναστάτωση παρατηρήθηκε στους εκπροσώπους του Xhelo Xhelili όταν ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το χωριό και  την Επαρχία ζήτησε όλα τα δικαιολογητικά που απεδείκνυαν ως πρώην ιδιοκτήτες στο Πρακτορείο της Επιστροφής και Αποζημιώσεων των Περιουσιών της Αυλώνας. Η δίκη αναβλήθηκε για της 23-02-2011.

Για την δίκη αυτή ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης δήλωσε: “ Έχουμε σοβαρά προβλήματα με τους ψευδείς πρώην ιδιοκτήτες , αυτοί έχοντας στήριξη τον κρατικό μηχανισμό έχουν αρπάξει μεγάλες εκτάσεις λιβαδιών , δασών και χωραφιών . Η υπόθεση Φανάρι είναι από της πιο σοβαρές γιατί ζητούν και περιούσιες μέσα στο χωριό.
Μερική “πρώην” ιδιοκτήτες φτάνουν στο σημείο να δηλώνουν ότι θα κάνουν το παν να εκλέξουν Έπαρχο “άνθρωπο” τους για να τους “δικαίωσει”. Μας πιέζουν και απειλούν να μην συνεχίσουμε πολλές δίκες αυτού του χαρακτήρα αλλά εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, μέχρι να βρούμε το δίκιο μας.” (Στην φωτογραφία είναι σημειούμενα περίπου το τι διεκδικούνται , συμφώνα με τον χάρτη που μας δώσανε )

http://eparxiaalikou.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

http://nepirusonline.blogspot.com/2011/01/blog-post_5971.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.