Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12.2.11

“ “Ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη γη…”



Στο έλεος της …αμάθειας o ρωσικός λαός...


Το ένα τρίτο των Ρώσων πιστεύει  ότι ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη και το 55% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ραδιενέργεια είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση.
 Μαζί με την κομμουνιστική εποχή”, γράφει η εφημερίδα Actualno, “χάθηκαν και οι επιστημονικές ιδέες και η γνώση των πραγμάτων, σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο λαός στράφηκε προς τον καταναλωτισμό και απομακρύνθηκε από τη γνώση του κόσμου”...


Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από επιστήμονες του Ρωσικού Κέντρου Μελέτης της Κοινής Γνώμης, έδειξε ότι το ένα τρίτο των Ρώσων πολιτών- για την ακρίβεια το 32 τοις εκατό είναι πεπεισμένοι ότι  ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη και όχι η Γη γύρω από τον ήλιο!
Στην ίδια ερώτηση πριν από ένα χρόνο το ποσοστό που πίστευε κάτι τέτοιο βρισκόταν στο 28% και μέσα σε ένα χρόνο, ανέβηκε κατά τέσσερις μονάδες…, γράφει το πρακτορείο MIG-news.
Το 55 τοις εκατό των Ρώσων πιστεύει  ότι η ραδιενέργεια είναι μια εφεύρεση του ανθρώπου και το 29%  δήλωσε ότι τα ανθρωποειδή ζούσαν την εποχή των δεινοσαύρων.
Οι ερευνητές σημειώνουν ακόμη ότι στη Ρωσία, στο έλεος της προκατάληψης και του σκοταδισμού πέφτει συχνότερα ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας.
--

Τίτλος άρθρου: «Една трета от руснаците вярват, че Слънцето се върти около Земята»

Δημοσίευση: actualno, 12.2.2011.