Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1.5.09

Ο αστροναύτης της NASA Edgar Mitchell:

«Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν»


Tην άποψη ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι χωρίς αμφιβολία έχουμε δεχθεί την επίσκεψη εξωγήινων εξέφρασε ο πρώην αστροναύτης της ΝΑSA, Εντγκαρ Μίτσελ (Edgar Mitchell), κατά τη διάρκεια συνάντησης ερευνητών που μελετούν το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινης ζωής.
Σύμφωνα με τον Εντγκαρ Μίτσελ, μέλος της αποστολής του Apollo 14 στη σελήνη το 1971, υπάρχει εξωγήινη ζωή και η αλήθεια αποκρύπτεται από την αμερικανική και άλλες κυβερνήσεις.
Κατά το κλείσιμο του 5ου ετήσιου X-Conference (σ.σ. συνάντηση υποστηρικτών της ύπαρξης UFO και ερευνητών που ασχολούνται με την πιθανότητα εξωγήινων μορφών ζωής), ο πρώην αστροναύτης, απαντώντας στο ερώτημα αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, εμφανίστηκε κατηγορηματικός: «Όχι δεν είμαστε μονοι». «Κατά τη γνώμη μου – πρόσθεσε- η μοίρα μας είναι να γίνουμε ένα μέρος της πλανητικής κοινότητας … Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να φθάσουμε πέρα από τον πλανήτη μας και το ηλιακό μας σύστημα, ώστε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω».
Ο Μίτσελ μεγάλωσε στο περίφημο Ρόσγουελ (Roswell, New Mexico),όπου κατά πολλούς το 1947 συνετρίβη ΑΤΙΑ. Όπως είπε, οι στρατιωτικές αρχές συνέστησαν στους κατοίκους της γενέτειράς του να μη μιλούν για την εμπειρία τους, απειλώντας τους με βαριές συνέπειες σε περίπτωση που έδιναν πληροφορίες για το συμβάν.
«Δεν ήθελαν να πάρουν στο τάφο την ιστορία τους. Ήθελαν να την πουν σε κάποιον αξιόπιστό και δεδομένου ότι προερχόμουν από το Ρόσγουελ και είχα φθάσει στο φεγγάρι, με θεώρησαν αρκετά αξιόπιστο ώστε να μου ψιθυρίσουν την ιδιαίτερη αυτή ιστορία τους», εξήγησε.
Σύμφωνα πάντα με τον Μίτσελ, πρίν από περίπου δέκα χρόνια κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ραντεβού στο Πεντάγωνο για να συζητήσει ό,τι είχε μάθει για την περίπτωση του Ρόσγουελ. Όπως είπε, ένας ναύαρχος από το Γενικό Επιτελείο υποσχέθηκε να του πει όλη την αλήθεια για το Ρόσγουελ. Οι μαρτυρίες για τη συντριβή του UFO επιβεβαιώθηκαν, όμως όταν ο ναύαρχος θέλησε να προχωρήσει πιο βαθιά στην έρευνά του, τού αρνήθηκαν κάθε πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης, υποστήριξε ο Μίτσελ.
Φωτογραφία που λήφθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο .

«Το σύμπαν στο οποίο ζούμε, είναι πολύ πιο θαυμαστό, συναρπαστικό, σύνθετο και μακρινό από ό,τι ξέρουμε μέχρι σήμερα», τόνισε ο πρώην αστροναύτης της ΝΑSA.
Εκπρόσωπος της ΝΑSA αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τίποτα από τα ανωτέρω, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η NASA δεν καταγράφει ούτε παρακολουθεί UFO. Η ΝΑSA δεν ανακατεύεται με κανενός είδους κάλυψη για το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε αυτό τον πλανήτη ή οπουδήποτε αλλού, τελεία και παύλα».


NAFTEMPORIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.