Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5.7.09

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις στη Σελήνη

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα


Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.


Φώτο: Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι αστροναύτες του Απόλλωνα βρήκαν αρχαίες κατασκευές στη Σελήνη.

Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.
Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.
Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.
Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.
Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.
Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.

Κοσμογνώστης

8 σχόλια:

 1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ?!!!!!!ΕΔΩ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΙΘΥΑΖΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι μπαρούφα είναι αυτή; Σίγουρα θα κάνει τρελές πωλήσεις το βιβλίο, λόγω του ονόματος και επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν απλή λογική.

  Να το δούμε λογικά.

  Σε έναν πλανήτη μπορεί να αναπτυχθεί ζωή συμβατή με τον πλανήτη. Δεν είναι λογικό να αναπτυχθεί ζωή που δεν μπορεί να ζήσει εκεί. Έτσι αν υπήρχαν Σελήνοιοι θα είχαν δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στις συνθήκες της Σελήνης, άρα δεν θα είχαν ανάγκη από μηχανήματα βαρύτητας.

  Άς δούμε τώρα την εκδοχή οι πόλεις και τα μηχανήματα να είναι εξωσελήνοιων.

  Πήγαν άνθρωποι; Όλοι θα αναρωτηθούν, μα πως θα ζούσαν σε αυτές τις συνθήκες που ξέρουμε ότι υπάρχουν;

  Ο Τζόνσον και οι δικοί του για να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα, βρήκαν το επιχείρημα των μηχανημάτων ελέγχου της βαρύτητα. Σαν να λένε, ναι εντάξει η Σελήνη δεν είναι κατάλληλη για τη ζωή, αλλά με κατασκευασμένες συνθήκες βαρύτητας, το πρόβλημα λύνεται, και έτσι μπορούμε να πούμε ότι άνθρωποι ή άλλα όντα ζούσαν εκεί.

  Άνθρωποι που να κατάφεραν αυτό το άλμα, δεν υπήρχαν πριν την περασμένη 100ετία. Έτσι, θα πρέπει να είναι κατασκευές του προηγούμενου πολιτισμού που δημιουργήθηκε πάνω στην γή. Και εδώ έρχεται η αναίρεση από την άλλη μπαρούφα του δημοσιεύματος που αποκλείει να πήγαν άνθρωποι εκεί και να έκαναν πόλεις.< Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.>

  Μας μένουν οι επισκέπτες από άλλους πλανήτες. Με τα μηχανήματα βαρύτητας δείχνουν ότι ούτε για αυτούς ήταν κατάλληλη η σελήνη. Αυτό δεν καθιστά αυτόματα την βαρύτητα της γης κατάλληλη, αλλά ένας επισκέπτης βλέποντας την εμφάνιση της γης, και βλέποντας την εμφάνιση της σελήνης θα επέλεγε τον ξερότοπο της σελήνης;  Δεν είναι ευγενικό να πεις σε κάποιον ότι τρελάθηκε, και δεν είναι πρακτικό να πεις ότι είχες στο πρόγραμμά σου κάποιον τρελό, και δεν το είχες πάρει χαμπάρι.

  Εγώ πάντως δεν θα αγοράσω το βιβλίο!

  ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ετσι ακριβως φιλε ανωνυμε: δεν εχει σημασια αν εισαι στη NASA ή στη MASA ή οπουδηποτε αλλου, ειναι αν εχεις IQ 200! οπως ολοι εχεις δικαιωμα στην τρελλα -ή στην 'τρελλα'- και μπορει να ξυπνησεις αυριο και να λες οτι στη σεληνη, στον αρη και στον ηλιο συμβαινει αυτο ή εκεινο και να γειωνεις χιλιαδες επιστημονες οι οποιοι πληρωνονται εκατομυρια μονο και μονο για να μας 'παραμυθιαζουν' και να μας κρατουν στην αγνοια, λες και αλλαζει κατι αμα στη σεληνη εχει ή δεν εχει γυαλινους πυργους! εσυ και οποιοσδηποτε πρωην και νυν NASAIOS μπορει καλλιστα να τα 'λεει' με τον Elvis που 'ως γνωστον' ΖΕΙ σε ενα δορυφορο σε τροχια γυρο απο τη Γη-ή μηπως ρη Σεληνη?-δε θυμαμαι..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε Κλειδοκράτορα, η ανάλυσή σου είναι ορθολογική αλλά φοβάμαι συμβατικότατη.
  Αν οι φωτογραφίες δεν είναι κίτρινος τύπος αισχίστου είδους ,όπως ενδέχεται να είναι, αν και η εγκυρότητα των ειδικών είναι μεγάλη, τα πράγματα είνα απλά.
  Ασφαλώς όπως έξυπνα παρατήρησες δεν 'στέκει' τα ευρήματα να ανήκουν όλα σε σεληνιακό πολιτισμό.
  Μπορεί επομένως να είναι γήινοι ή εξωγήινοι οι δημιουργοί τους.
  Με βάση τις αντιλήψεις του κυρίαρχου επιστημονικού ρεύματος όντως δεν υπήρχε ικανός γήινος πολιτισμός για διαπλανητικά ταξίδια τοτε.(Πότε; Τα ευρήματα αναφέρονται ως 'αρχαία' ας πούμε minimum 200 έτη πριν)
  Όμως αυτό δεν είναι αληθές κατ'ανάγκη, καθώς μεγάλη μερίδα επιστημόνων, αρχαιολόγων αστρονόμων, συγκριτικών μυθολογίας κτλ έχει συμπεράνει πως οι άνθρωποι είναι εξωγήινο δημιούργημα(Μη με κατηγορήσεις για ασάφεια κάνε μια αναζήτηση γιατί δεν με πάιρνει ο χώρος εδώ).
  Τότε προκύπτει τα εξής απλά σενάρια:
  Η σελήνη ήταν ένα προγεφύρωμα για την τελική προσγείωση, ή ένα φυλάκιο των παλαιών κατοίκων της Γης η τεχνολογία των οποίων κάποτε υπήρχε, και υπολείμματα της οποίας υπάρχουν ίσως ακόμα, στη Γη. Θα σου πρότεινα να στρέψεις την κοινή λογική στη γλωσσολογία,την μυθολογία και την εναλλακτική επιστήμη και με πιο ευρύ νου να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.
  Τα λάθος δεδομένα οδηγούν με λογικό τρόπο στα λάθος συμπεράσματα.(και αυτό ισχύει και για τον γράφοντα ενδεχομένως)
  Φιλικά, Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα λάθος δεδομένα οδηγούν με λογικό τρόπο στα λάθος συμπεράσματα.

  σωστος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο "Κλειδοκράτωρ" που και απ΄το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί (και μας συγκλονίζει) μας δείχνει τη νοημοσύνη του θα πρέπει να είναι ή μικρός στην ηλικία ή εντελώς χαζός άνθρωπος. Ακούστε που στηρίζει το επιχείρημά του: "Αν ερχόταν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός θα διάλεγε την έρημη Σελήνη από τη Γη για να μείνει;" Εσύ σαν UFO τι θα διάλεγες μεγάλε γνώστη "Κλειδοκράτορα";

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.