Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31.8.09

"Προς τους Σκοπιανούς"


"5η ημέρα, 2ου δεκαημέρου, μηνός Μεταγειτνιώνος, του έτους 13.844 από εγγραφή Ορφικών ΄Υμνων"

Αγαπητοί Κύριοι, με θαυμασμό μεγάλο παρακολουθώ τις προσπάθειές σας από Σλάβοι να μετατραπείτε σε Μακεδόνες και να σφετερισθείτε την ιστορία και τον πολιτισμό της φυλής των, επειδή σαν Σλάβοι, νοιώθετε... υποδεέστεροι των Ελλήνων των οποίων ένα εκ των φύλων του είναι και οι Μακεδόνες.
Επειδή είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία σας να γίνετε και εσείς ένα από τα Ελληνικά φύλα, έχω να σας υποδείξω μερικά στοιχεία για την μετατροπή σας σε Έλληνες.
Θα γνωρίζετε, ασφαλώς, ότι υπάρχουν ορισμένα στοιχεία πού συγκροτούν μία φυλή και αυτά, σας υπενθυμίζω, είναι:
Το όμαιμων,
το ομόγλωσσων,
το ομότροπων,
το ομόθρησκων.
Λοιπόν, σας προτείνω:
1) Να κάνετε αίτηση στο Ελληνικό Υπουργείο Υγείας, να σας χορηγήσουν αρκετές φιάλες Ελληνικό Αίμα, τ’ οποίον να μεταγγίσετε στους κατοίκους σας και να τους αφαιμάξετε το Σλαβικό αίμα, έτσι θα έχουν το ΟΜΑΙΜΩΝ της Ελληνικής ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. Τότε κανείς δεν θα μπορεί να σας πεί ότι δεν είσθε μερικώς Ελληνομακεδόνες, θα έχετε πετύχει το πρώτο, από τα τέσσαρα στοιχεία πού συγκροτούν την φυλή.
2) Ν’ αρχίσετε να διδάσκετε από το δημοτικό σχολείο την ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ και να την ψηφίσετε στο Σύνταγμά σας ως επίσημη γλώσσα σας, ξέρετε αυτήν την γλώσσα πού μιλούσε και έγραφε ο Αριστοτέλης και μ’ αυτήν την γλώσσα δίδασκε τον Αλέξανδρο, δεν θα σας δυσκολεύσει να την μάθετε, διότι ήδη θα έχετε κάνει μετάγγιση Ελληνικού Αίματος, κατ’ αυτόν τον τρόπο, σε καμιά εκατοστή χρόνια, όλοι οι κάτοικοί σας, θα μιλούν την γλώσσα του Αριστοτέλους και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τότε κανείς δεν θα μπορεί να σας πεί ότι δεν είσθε μερικώς Ελληνομακεδόνες,! θα έχετε πετύχει το δεύτερο, από τα τέσσαρα στοιχεία πού συγκροτούν την φυλή. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Βαρβαρισμούς και Σολοικισμούς, διότι εάν δεν πετύχετε την σωστή Προσωδία θα γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος, όπως είχε πεί και ο ΄Ερασμος.
3) Να βάλετε τους λαογράφους σας να ερευνήσουν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα ή να στείλετε μία επιτροπή στο εδώ Υπουργείο Πολιτισμού να διδαχθούν τα ήθη καί έθιμά μας και να έλθουν στην χώρα σας να τα διδάξουν στους προσπαθούντας να εξελληνισθούν Σλάβους, έτσι σε μερικά χρόνια θα έχετε τα ίδια ήθη και έθιμα με εμάς και κανείς δεν θα μπορεί να σας πεί ότι δεν είσθε μερικώς Ελληνομακεδόνες, θα έχετε πετύχει το τρίτο, από τα τέσσαρα στοιχεία πού συγκροτούν την φυλή.
4) Και ερχόμαστε στο τέταρτο και τελευταίο στοιχείο πού συγκροτεί την φυλή, είναι και το δυσκολότερο, πού διά να το πετύχετε χρειάζεται ν’ αλλάξετε το D.N.A. σας, δια να μπορέσετε να συλλάβετε την έννοια των 12 Ολυμπίων Θεών.
Εάν κατορθώσετε και πιστέψετε στην Ολύμπια Λατρεία θα έχετε μεταλλαχθεί σε Ελληνομακεδόνες και κανείς δεν θα μπορεί να σας πεί ότι δεν είσθε της Ελληνικής φυλής των Μακεδόνων, αφού θα έχετε πετύχει και τα τέσσαρα στοιχεία πού συγκροτούν την Ελληνική φυλή των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
Τότε ελάτε να το συζητήσουμε, ποίοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, ποίοι είναι Ρωμιοί και ποίοι είναι Σλάβοι."

Γράφει ο Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας
Αναρτήθηκε από troktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.