Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.4.10

Πέλλα-Θεσσαλονίκη: Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Ξεκίνησαν από την Πέλλα, διένυσαν 42 χιλιόμετρα και τερμάτισαν στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου. 


Δεκάδες αθλητές συμμετείχαν στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πέλλα και τη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος, καθώς καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα επικρατούσε συννεφιά, οι αθλητές έδωσαν την ψυχή τους και απέσπασαν θερμά χειροκροτήματα από τους χιλιάδες θεατές.

Πρώτος στους άνδρες αναδείχθηκε ο 21χρονος Αιθίοπας Μέχαντ Μπαράκι, σημειώνοντας χρόνο 2.15.10. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αθλητής δήλωσε ικανοποιημένος από τη διοργάνωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διαδρομή ήταν πολύ καλή και η διοργάνωση άρτια. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το χρόνο μου». 

Ογδοος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσιούμης με χρόνο 2.28.37. «Ηθελα να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Εγιναν καλοί χρόνοι και αυτό έχει σημασία. Η διαδρομή ήταν από τις καλύτερες που υπάρχουν», είπε ο Ελληνας αθλητής.
Στον αγώνα των γυναικών, πρώτη τερμάτισε η Ουκρανή Ζβλετάνα Στάνγκο με χρόνο 2.41.17, ενώ πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπουλούμπαση με απόδοση 3.20.01.



 http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=5653&catid=7