Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6.5.10

Ελεύθεροι Σπύρος Χατζάρας και Τάσος Χατζηπαράσχου

Ελεύθεροι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία αφέθηκαν οι προσαχθέντες Σπύρος Χατζάρας και Τάσος Χατζηπαράσχου. Υπενθυμίζουμε ότι μαζί και με κάποιους άλλους πολίτες επεχείρησαν να κάνουν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών και χωρίς ιδιαίτερο λόγο προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Κατά την κράτησή του ο Σπύρος Χατζάρας δήλωσε στον «ΕΚ»: «Με προσωπική εντολή του Χρυσοχοΐδη μας συνέλαβαν μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ δεν κάναμε τίποτε παράνομο. Στεκόμαστε απλώς εκεί, όπως έχει κάθε Έλληνας δικαίωμα, και λέγαμε την γνώμη μας για τον νόμο που προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου - ή πιο σωστά Παπαεβραίου - και μας έφεραν στην ΓΑΔΑ για να μην μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας. Η Χούντα είναι εδώ!»

Η τακτική των αναιτίων προσαγωγών μας είναι γνωστή από την στιγμή που ανέλαβε τα ινία του Υπουργείου ο «επιτυχημένος» Χρυσοχοΐδης. Εφαρμόζεται στις περιπτώσεις νέων τάσεων, κυρίως μη κομματικών, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα των συμμετεχόντων σε αυτές και αν - άμα λάχει - κάποιος έχει κάποια καταδικαστική απόφαση (π.χ. για οδήγηση άνευ διπλώματος) οδηγείται στην φυλακή. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τάσος Χατζηπαράσχου, κρατήθηκε πολύ περισσότερο από τον γνωστό δημοσιογράφο Σπύρο Χατζάρα, πιθανότατα μέχρι να ανοίξει άλλος ένας «νέος φάκελος»...

Για την ιστορία, ο Τάσος Χατζηπαράσχου, είναι παλαιό στέλεχος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, που προσεχώρησε στο ΔΗΚΚΙ και ως εκ τούτου αποτελεί τύποις μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βέβαια επικεντρώνει πλέον την δράση του στην υπεράσπιση τρομοκρατών, δολοφόνων και άλλων ποινικών, πολύ πιο «σημαντικών» από τον απλά διαμαρτυρόμενο Χατζηπαράσχου.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/05/blog-post_4623.html

http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.