Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9.7.10

Τρελό UFO πάνω από τη Ροδόπη


Ιούλιος 9, 2010



Ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που εντοπίστηκε πάνω από την νοτιο ανατολική Βουλγαρία πανικόβαλε τους κατοίκους της βόρειας Ροδόπης και της ανατολικής Βουλγαρίας στα σύνορα με την Τουρκία.

Το περιστατικό, αν και έγινε τον περασμένο Μάιο, σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα, αφού δεν κατάφεραν να διευκρινίσουν οι Βούλγαροι ειδικοί, περί τίνος πραγματικά επρόκειτο.

Γράφει η βουλγαρική εφημερίδα «24 Τσάσα»:
"Άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε κοντά στα βουλγαρικά σύνορα, ανατολικά του ορεινού συγκροτήματος της Ροδόπης. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώσαν ότι το βράδυ της 12ης Μαίου 2010, μεταξύ των ωρών 21:30 και 22:00, εμφανίστηκε στον ουρανό ένα λαμπρό κινούμενο σώμα. Κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε χαμηλό ύψος, πάνω από τα βουλγαρικά χωριά με κατεύθυνση προς τα βουλγαρο- τουρκικά σύνορα. Το λαμπερό αντικείμενο έβγαζε μια βοή σαν νεροποντή, αλλά όχι ακριβώς".

Το αντικείμενο αυτό είδαν και οι στρατιώτες των συνόρων μαζί με τους κατοίκους των χωριών, που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους.

Ειδοποιήθηκε μάλιστα και ο διευθυντής της περιφέρειας Lalapasha Dzheyhun, καθώς και η αστυνομία, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για πιθανή πυρκαγιά, αφού το αντικείμενο ακτινοβολούσε θερμότητα.



Κόσμος- Γιῶργος Ἐχέδωρος