Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.9.10

Κύπρος: Συνεργασία με Ελλαδίτες

Φέρνουν Μαντόνα, Μπιγιονσέ στο «Κράτος Πρίμιουμ»



Αρκετά ψηλά έχουν θέσει τον πήχη οι διευθύνοντες του ξενοδοχείου «Κράτος Πρίμιουμ» στον κατεχόμενο 'Αγιο Επίκτητο, αφού υποστηρίζουν ότι έχουν κλείσει για συναυλίες ηχηρά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως η Μαντόνα, η Μπιγιονσέ, η Σακίρα και η Κριστίνα Αγκιλέρα.
Σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο αντιπρόεδρος του δ.σ. του ξενοδοχείου, Μουράτ Μπόζογλου, αφού αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει το «Κράτος Πρίμιουμ», γνωστοποίησε ότι το ξενοδοχείο συνεργάζεται και με Ελλαδίτες επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μαρίνα «Πόρτο Κράτος», που πλαισιώνει το ξενοδοχείο, λέγοντας πως για την κατασκευή και τη λειτουργία της μαρίνας συνεργάζονται Ελλαδίτες και Τούρκοι επιχειρηματίες.

«Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε αυτού του είδους τη συνεργασία στο ξενοδοχείο μας» υπέδειξε, για να υποστηρίξει ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει ως στόχο του να συνενώσει παρά να χωρίσει τους ανθρώπους. «Δεν καταλαβαίνω αυτή την αντίληψη» είπε, αναφερόμενος στις πιέσεις που ασκήθηκαν για τη μη κάθοδο της Λόπεζ και συμπλήρωσε πως «εμείς προσφέρουμε αυτά τα ονόματα, όχι μόνο στους Τ/Κ, αλλά και στους Ε/Κ».

Γνωστά ονόματα

Το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων Μπόζογλου περιστράφηκε γύρω από τα ονόματα που η διεύθυνση του ξενοδοχείου σκοπεύει να φέρει για συναυλίες μέχρι το 2012. «Ήμουν στο Λονδίνο την περασμένη βδομάδα και συναντήθηκα με μερικούς ατζέντηδες και θα πάω τον άλλο μήνα στις ΗΠΑ και θα βρεθώ με άλλους ατζέντηδες γνωστών καλλιτεχνών» τόνισε, λέγοντας πως ήδη έχουν κλείσει σειρά γνωστών καλλιτεχνών.
«Έχουμε προπληρώσει μερικούς από αυτούς» υπογράμμισε, λέγοντας πως έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους καλλιτέχνες όπως τη Μαντόνα, την Μπιγιονσέ, τη Σακίρα και την Αγκιλέρα.

Αναφερόμενος στην περίπτωση της Αναστάζια, είπε πως όντως η τραγουδίστρια αυτή είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα την παράστασή της στα κατεχόμενα, αλλά στη συνέχεια την αφαίρεσε. «Αλλά, τίποτα δεν έχει τελειώσει.
 Η Αναστάζια θα έρθει», συνέχισε. Ο Μπόζογλου έδειξε εντυπωσιασμένος από την ισχύ του ελληνικού λόμπι, το οποίο και προκάλεσε την ακύρωση της παράσταση της Λόπεζ. «Δεν περιμέναμε την ακύρωση της συναυλίας και οι δικηγόροι μας είπαν ότι έχουμε κάθε δίκαιο να την μηνύσουμε, επειδή είχε υπογράψει συμβόλαιο. Αλλά αποσύραμε την αγωγή, γιατί δεν θέλουμε τέτοια αρνητική διαφήμιση», κατέληξε ο κ. Μπόζογλου.





ΠΟΛΙΤΗΣ - 02/09/2010