Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30.12.10

«Δίδυμη Γη» προβλέπει το «Νew Scientist»

ΛΟΝΔΙΝΟ.
 Τις προβλέψεις της για το 2011 δημοσίευσε η έγκυρη επιστημονική επιθεώρηση «Νew Scientist», με τους συντάκτες της να καταγράφουν τις εξελίξεις, τα επιτεύγματα και τις ανακαλύψεις που πιθανώς να πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Στις πιο ενδιαφέρουσες καταγράφεται η πρόβλεψη ότι μέσα στο 2011 θα ξεκινήσουν τα τουριστικά ταξίδια στο Διάστημα. Σε πρώτη φάση οι διαστημικοί τουρίστες θα εισέρχονται στα ειδικά σκάφη που κατασκευάζονται για αυτόν τον σκοπό και θα πραγματοποιούν διαδρομές λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης βλέποντας τον πλανήτη μας από ψηλά.


Η πρόβλεψη που όλοι εύχονται να πραγματοποιηθεί είναι εκείνη που κάνει λόγο για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για σοβαρά προβλήματα όρασης και παραλύσεων με τη χρήση εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.

Το «Νew Scientist» συμφωνεί με πολλούς επιστήμονες που έχουν διατυπώσει την πρόβλεψη ότι μέσα στο 2011 θα εντοπιστεί ένας πλανήτης με μέγεθος και- γιατί όχι;- και χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα της Γης. Εχουν ήδη εντοπιστεί εκατοντάδες πλανήτες μακριά από το ηλιακό μας σύστημα και οι επιστήμονες αναζητούν εναγωνίως πλέον έναν πλανήτη που να μοιάζει με τη Γη.

Η πιο «ανατρεπτική» πρόβλεψη της επιθεώρησης είναι αυτή που αναφέρει ότι μέσα στο 2011 θα εμφανιστούν ρομποτικά alter ego μας τα οποία θα μας αντικαθιστούν στη δουλειά. Πρόκειται για ρομπότ που θα μπορεί να ελέγχει κάποιος από μακριά (π.χ. από το σπίτι του), τα οποία θα πηγαίνουν στους χώρους εργασίας και με τη βοήθεια του κατόχου τους θα εκτελούν τις εργασίες και τις υπηρεσίες που εκείνος παρέχει.

Τέλος, οι συντάκτες του «Νew Scientist» πιστεύουν ότι το 2011 η βιομηχανία των αυτοκινήτων θα βάλει σε μαζική παραγωγή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που σήμερα έχουν περισσότερο πειραματική χρήση.


Το Βήμα

1 σχόλιο:

 1. Σχετικά με την είδηση για τη μετακίνηση των γήινων μαγνητικών πόλων:
  Κεραυνός εν αιθρία = ΔΕΝ παράγουν τα σύννεφα τους κεραυνούς!
  Γιατί άραγε η κορώνα ΓΥΡΩ από τον ήλιο είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές θερμότερη από την επιφάνειά του, τι προκαλεί την αυξομείωση των ηλιακών κηλίδων και πώς γίνεται να πέφτουν κεραυνοί “εν αιθρία”, δηλ. ΧΩΡΙΣ σύννεφα, άρα ΔΕΝ προκαλούνται από αυτά; Τα νέφη απλώς σχηματίζουν έναν βολικό αγωγό προς τη Γη για τον ηλεκτρισμό που ξεκινά από το διάστημα. Αυτό συμβαίνει στην Αφροδίτη. Τα καιρικά συστήματα οδηγούνται κατά κύριο λόγο από εξωτερικές επιρροές.
  Κατά συνέπεια, ο ήλιος έχει καιρικές συνθήκες και ο πιο μακρινός πλανήτης, ο Πλούτωνας, έχει τους πιο βίαιους ανέμους σε όλο το ηλιακό σύστημα, παρά το ότι λαμβάνει τη λιγότερη ενέργεια από τον Ήλιο. Ηλεκτρικές εκκενώσεις από το διάστημα προκαλούν τις τεράστιες αμμοθύελλες και τις πλανητικές καταιγίδες στον Άρη. Είναι υπεύθυνες για τις ηλιακές κηλίδες, τη μεγάλη Κόκκινη Κηλίδα του Δία και τις «ακτίνες» στους δακτυλίους του Κρόνου. Είναι ο λόγος για τον οποίο η Αφροδίτη έχει κεραυνούς στα ομιχλώδη της σύννεφα και οι βουνοκορφές της φωτοβολούν. Είναι ο λόγος για τον οποίο η Γη έχει κεραυνούς που επεκτείνονται στο διάστημα στη μορφή των «κόκκινων ξωτικών» και των «γαλάζιων δεσμών», και για τον οποίο αγκυρωμένοι δορυφόροι «καίνε τις ασφάλειες τους».
  Οι διακυμάνσεις σε αυτό το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα από την πηγή του και από την κίνηση του ηλιακού συστήματος μέσα από φορτισμένα γαλαξιακά νέφη (όπως συμβαίνει τώρα, και ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ στις 23-12-2009), επηρεάζει την ένταση όσο και την κατεύθυνση του γήινου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, αλλά και τη συχνότητα σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων-παγετωδών περιόδων, όπως αυτή στην οποία φαίνεται να εισερχόμαστε.
  http://www.electric-cosmos.org http://www.electric-universe.info
  http://www.youtube.com/watch?v=pUBuYaWoPwU
  http://www.youtube.com/watch?v=V026kSw4XCs
  http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.