Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12.1.11

Wikileaks: Πρώτη δημοσίευση για UFO


Ιανουάριος 12, 2011.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Wikileaks, η έρευνα που άρχισε για μια υποτιθέμενη συντριβή ιπτάμενου δίσκου στο έδαφος της Λευκορωσίας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Το τηλεγράφημα του αμερικανού πρέσβη στη Λευκορωσία βασίζεται σε σχόλια του πρώην επικεφαλής πληροφοριών στο Μίνσκ, την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Η Wikileaks δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες υποτιθέμενου Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου που έπεσε στη γη. Πριν από τη σύλληψή του το Δεκέμβριο ο ιδρυτής της Wikileaks δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του έγγραφα που σχετίζονται με την ύπαρξη εξωγήινων.

Εντωμεταξύ ο Julian Assange πρέπει να περιμένει σχεδόν ένα μήνα στο Λονδίνο, όπου θα κριθεί το αίτημα έκδοσής του στη Σουηδία, όπου εκκρεμεί κατηγορία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Η ιστοσελίδα Wikileaks αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, «δεν μπορεί να επιβιώσει έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα», είπε την Τρίτη ο Julian Assange σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

«Όλοι οι λογαριασμοί μας είναι μπλοκαρισμένοι και είναι δύσκολο να απορροφήσουμε τα χρήματα των χορηγών μας. Εκτιμώ ότι η απώλεια μας είναι περί τα 500.000 ευρώ την εβδομάδα» είπε και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να εκδικηθεί.


--
Τίτλος άρθρου: «WikiLeaks a publicat primul document legat de OZN-uri!»
Δημοσίευση: Antena 1, Romania, 11.1.2011.
Κόσμος-Γιῶργος Ἐχέδωρος