Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11.3.11

Σκοπιανό Πανεπιστήμιο αναζητεί Προπαγανδιστές – Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ο γνωστός Σκοπιανός ψευδο-ιστορικός Ντόνσκι
υπεύθυνος του τμήματος Ιστορίας 
του  Πανεπιστημίου “Goce Delchev“,
 σε συνάντηση του 
με τον Σκοπιανό πρόεδρο Ιβάνοφ.  

Ο Σκοπιανός πρόεδρος όπως αναφέρεται στην επίσημη Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, είναι πλήρως εξοικειωμένος με τις «τρέχουσες δραστηριότητες» του Ντόνσκι και της παρέας του.
Είναι πλέον γνωστό, στους πάντες, ότι η συστηματική παραποίηση της Ελληνικής ιστορίας από τον σκοπιανό προπαγανδιστικό μηχανισμό έχει πάρει κολοσσιαίες διαστάσεις.
Μέσω της νέας τεχνολογίας, και ιδιαίτερα του διαδικτύου, οι Σκοπιανοί έχουν βρει πρόσφορο έδαφος  για διάδοση της προπαγάνδας τους.
Ο στόχος αυτού του προγράμματος θα είναι μια παρουσίαση της “ιστορικής αλήθειας” της ”Μακεδονίας” στο Διαδίκτυο με την συνεχή αποστολή  στα Αγγλικά της “Μακεδονικής Ιστορίας” σε διάφορους διεθνείς φορείς, forum στο Διαδίκτυο και σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).
Τον τελευταίο καιρό, όμως, εκμεταλλευόμενοι της παντελής ανυπαρξίας των επίσημων Ελληνικών φορέων, οι Σκοπιανοί έχουν αποθρασυνθεί σε απαράδεκτο βαθμό.
Έχουν φτάσει σε σημείο να αναρτούν σε επίσημες Σελίδες Πανεπιστήμιων τους… κρατικά επιχορηγούμενα “προγράμματα” που απευθύνονται σε Εθελοντές Φοιτητές με σκοπό την…προώθηση της Σκοπιανής Προπαγάνδας στο διαδίκτυο!!!

Από την σελίδα του Πανεπιστημίου “Goce Delchev” στο Στιπ: