Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14.5.09

Προβλέψεις διάσημου Ρώσου αστρολόγου

«Η Κρίση θα Αλλάξει την Παγκόσμια Τάξη»

Ο Παβέλ Γκλόμπα, ο γνωστός Ρώσος αστρολόγος προβλέπει ότι η Ρωσία θα απεγκλωβιστεί με επιτυχία από την τρέχουσα οικονομική κρίση, αν και δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.
Η Ρωσία, λέει ο αστρολόγος θα υποφέρει πολύ λιγότερο συγκριτικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο αυτές αναφερόμενες μπορεί και να καταρρεύσουν, λέει ο Γκλόμπα.
Η Δύση πάσχει από μια τεράστια κρίση που δεν πρόκειται να την ξεπεράσει σε δύο χρόνια, γεγονός που θα οδηγήσει στην αλλαγή της παγκόσμιας τάξης.
«Η Ρωσία θα επιβιώσει, η κατάσταση εδώ δεν είναι τόσο καταστροφική. Θα υπάρξουν δυνατότητες και ευκαιρίες», επισημαίνει ο αστρολόγος σε μια συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Novy Region. Αναφέρει επίσης πως ο οικονομικός φραγμός της ρωσικής κυβέρνησης θα απομακρύνονταν το χειμώνα του 2009 και το εθνικό σύστημα θα κατέρρεε.
«Η Ρωσία θα αποκτήσει την εμπειρία της γενικής οικονομικής κρίσης για δύο ακόμη χρόνια, έως και το 2010.Οι συνέπειες θα είναι σοβαρές αλλά μπορούμε να το χειριστούμε. Πολλές αξιόλογες προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένου και του Υπουργού Οικονομικών Αλεξέι Κουδρίν, θα εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σύντομα.
»Όλος ο οικονομικός σχεδιασμός της κυβέρνησης θα ανανεωθεί. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί τον ερχόμενο χειμώνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο, όταν θα αρχίσει το νέο σκηνικό της παγκόσμιας κρίσης.», είπε ο Γκλόμπα.
Ο αστρολόγος επεσήμανε πως η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στη Ρωσική Ομοσπονδία θα έφερναν αναπόφευκτα λαϊκή δυσφορία, αν και θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως φαινόμενο μαζικής διαμαρτυρίας.
Οι προβλεπόμενες αλλαγές στη ρωσική κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε μια μερική βελτίωση της γενικής κατάστασης, είπε ο Γκλόμπα. Μέσα στο 2010 όταν η Ρωσία θα αρχίσει να ανακάμπτει από την τρέχουσα κρίση τότε η παγκόσμια οικονομική κρίση θα έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη.
«Η Ρωσία πρόκειται να υποφέρει τώρα, αλλά αργότερα, το 2010, θα αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες γιατί θα αλλάξουμε την οικονομική πολιτική μας ως προς εκείνους που τη δημιούργησαν», τόνισε ο αστρολόγος.
Η παγκόσμια κρίση του 2010 θα χτυπήσει το επικρατούν σύστημα και θα μετασχηματιστεί η παγκόσμια τάξη.
«Η κρίση θα διαρκέσει τουλάχιστον δέκα χρόνια και θα τελειώσει το 2020. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταρρεύσει, επίσης και το ΝΑΤΟ. Πολλές ευρωπαϊκές ενώσεις θα διασπαστούν και αντί αυτών θα δημιουργηθούν ενώσεις Νοτίων Ευρωπαίων, Βορείων Ευρωπαίων και παρόμοιες. Η Γερμανία θα συμμαχήσει με την Γαλλία, ενώ η Ρωσία και η Ουκρανία θα συμμαχήσουν με την Ανατολική Ευρώπη», είπε ο αστρολόγος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παβέλ Γκλόμπα, προέβλεψε το καλοκαίρι του 2008 ότι η Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία θα ενωθούν με το Ανατολικό Ευρωπαϊκό Μπλόκ.
Ο Παβέλ Γκλόμπα γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1953. Άλλαξε –υποθετικά– την ημερομηνία γέννησης του για να ενισχύσει το τελέντο του. Έχει ρωσική και γερμανική υπηκοότητα. Δεν μιλάει ποτέ για τους πελάτες του αν και το πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνει υψηλόβαθμους αξιωματούχους ακόμη και Προέδρους.
Οι πιο γνωστές προβλέψεις του Γκλόμπα που πραγματοποιήθηκαν είναι:
Η άνοδος του Πούτιν και του Μεντβέντεφ, η κατάρρευση της ΕΣΣΔ, την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, την πτώση του Φιντέλ Κάστρο.
Ο κατάλογος των προβλέψεών του που δεν πραγματοποιήθηκαν είναι:
Ο θάνατος του Κάστρο το 2000, ο βομβαρδισμός του Ιράκ το 2007, μια απόπειρα δολοφονίας του Τζορτζ Μπους.

Source: Pravda.Ru
Απόδοση στα ελληνικά: Γιώργος Εχέδωρος