Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23.5.10

ΠΑΜΕ: Οι προσφυγές κατά επίορκων δημόσιων λειτουργών


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:
6979112273
http://www.pamet.gr/
pametopo@gmail.com



Αθήνα 23 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκάδες είναι ο προσφυγές Ελλήνων πολιτών στο Ελεγκτικό Συνέδριο, με τη δημοσίευση μόλις σήμερα του υποδείγματος προσφυγής κατά των επίορκων δημόσιων λειτουργών, αιρετών και διορισμένων, από το Πατριωτικό Μέτωπο.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Κινήματος, έχει κυριολεκτικά «φρακάρει» από συμπληρωμένες φόρμες κατά πολιτικών, που με πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και κατά συνέπεια τη χώρα και τον λαό μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο και το νομικό του τμήμα, είναι στη διάθεση του κάθε Έλληνα πολίτη στην παροχή οδηγιών για τη συμπλήρωση του σχετικού υποδείγματος προσφυγής. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να διαβάσουν προσεκτικά την γνωμοδότηση του νομικού μας τμήματος που φιλοξενείται στο www.pamet.gr και πιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση http://www.pamet.gr/deltiatypou/elegtikosynedrio%2022%205%2010.php πριν συμπληρώσουν το υπόδειγμα προσφυγής.

Πέρα από τις νόμιμες συνέπειες οι οποίες θα προέλθουν από τις προσφυγές αυτές, το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί για μια ακόμη φορά τους Έλληνες Πατριώτες να έχουν κατά νου πως το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της δράσης μας, είναι το ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Μέχρι φυσικά να ωριμάσει ο χρόνος, οπότε όλοι οι Έλληνες, με σημαία μας μόνο την ελληνική σημαία, χωρίς αποχρώσεις και σύμβολα, μεσσίες και σωτήρες, χωρίς ιδεοληψίες και μανιφέστα, θα ενώσουμε τη φωνή μας σε ένα ενιαίο, ακομμάτιστο, αχρωμάτιστο Πατριωτικό Μέτωπο, για να αλλάξουμε την ρότα του καραβιού που επιχειρούν να βουλιάξουν αύτανδρο, οι εκφραστές της Νέας Τάξης, διεθνείς και εγχώριοι.

Στο χέρι του λαού είναι πια η υπεράσπιση της νομιμότητας αλλά και της αξιοπρέπειάς μας.

Να προσθέσουμε εδώ πως μετά την Αθήνα, την Φλώρινα, την Πέλλα, την Λέσβο και πολλέας άλλες περιοχές της Πατρίδας μας, και η Θεσσαλονίκη είναι από χθες «επί ποδός» με τη συγκρότηση της Διοικούσας της Επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου. Όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Δ.Ε. μπορούν από σήμερα να τηλεφωνούν στον συντονιστή του Κινήματος, τον Γιατρό μας Στέργιο Πραπαβέση στο τηλ. 2310425189. Ιδιαίτερα οι Μακεδόνες Πατριώτες θα πρέπει να έχουν κατά νου πως πέρα από την επιχειρούμενη διάλυση του οικονομικού ιστού της Μακεδονίας, θα πρέπει πολύ σύντομα να αντιμετωπίσουμε και τον σχεδιαζόμενο εξευτελισμό και της εθνικής μας αξιοπρέπειας, με την προτεινόμενη από ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ κλπ μετονομασία μας, σε «Νοτιομακεδόνες». Μια μετονομασία που τίποτε καλό δεν προμηνύει για την Μακεδονία μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.