Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27.1.11

Τρισάγιο του Ρώσου Πατριάρχη στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας

O Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τέλεσε Ιερό Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επιθέσεως στο αεροδρόμιο Domodedovo.


Στις 26 Ιανουαρίου στο παρεκκλήσιο της Παναγίας Βλαδιμήρ του Πατριαρχικού Γραφείου ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος τέλεσε Ιερό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της τρομοκρατικής επιθέσεως στο αεροδρόμιο Domodedovo.


Επίσης παρέστησαν προσευχόμενοι ο Μητροπολίτης Σαράνσκ και Μορδοβίας Βαρσανούφιος, Πρωτοσύγκελος του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Αρχιεπίσκοπος Ίστρας Αρσένιος, ο Επίσκοπος Σολνετσνογκόρσκ Σέργιος, Διευθυντής της Διοικητικής Γραμματείας του Πατριαρχείου Μόσχας, ο πρωθιερέας Βλαδίμηρος Ντιβακώφ, κληρικοί στελέχη του Πατριαρχικού Γραφείου.

Αυθημερόν κατόπιν ευλογίας του Αγιωτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου επιμνημόσυνες δεήσεις τελούνται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ρρωσικής πρωτεύουσας.Православная Москва- Ορθόδοξη Μόσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε σε όλες τις γνωστές γλώσσες. Δεν αναγνωρίζονται σχόλια σε 'λατινοελληνικά'-greklish.