Θεματολόγιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20.2.10

Ιδιωτικά ΚΤΕΟ: Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού

Αθήνα, 19/02/2010

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα, να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για τις συνθήκες και τους όρους λειτουργίας των Δημοσίων ΚΤΕΟ.

Η Εθνική αιμορραγία της χώρας στα ΚΤΕΟ πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ.

Η οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, η προστασία των πολιτών και η πάταξη των φαινομένων διαφθοράς στα ΚΤΕΟ διασφαλίζονται πλήρως με τον ισχύοντα νόμο 2963/2001, αρκεί να εφαρμοσθεί και να ελέγχεται συστηματικά.

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου θα πρέπει να ενεργήσει άμεσα ώστε να αντιμετωπιστούν τα χρόνια και επικίνδυνα ελλείμματα λειτουργίας των ΚΤΕΟ και των ελεγκτικών υπηρεσιών του Υπουργείου, να αποδομηθούν οι καταστροφικές πολιτικές του παρελθόντος και να ενισχυθεί το δημόσιο συμφέρον της χώρα μας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ είναι έτοιμος να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του τόσο στο έργο του Υπουργείου όσο της δικαιοσύνης και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για τους οποίους είμαστε σίγουροι ότι θα διερευνήσουν το θέμα σε βάθος.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι όταν αυτή η υπόθεση θα φτάσει στο τέλος της, όλοι μαζί θα έχουμε επιτύχει τη θωράκιση και την ενίσχυση ενός τόσο σημαντικού θεσμού όπως είναι τα ΚΤΕΟ.


Για τον

Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Κωνσταντίνος Βήκας

Πρόεδρος Δ.Σ.

Τηλ: 210 340 7800

Fax: 210 340 7999

kvikas@